Betöltés...

Háziállatok

1. Vihetek -e magammal háziállatot a szállodába?

Különálló apartmanházaink közül kettőt előzetes egyeztetés után kutyával érkezők is lefoglalhatják. A többi apartmanházban, a szállodai szobákban és lakosztályokban nem fogadunk háziállatot. Macskát és egyéb kiskedvencet továbbra sem lehet hozni.

2. Mi a teendő, ha kutyával szeretnék a szállodába foglalni?

Kérjük, hogy ajánlatkéréskor, foglaláskor mindenképpen jelezzék. Kollégáink ellenőrizni fogják, hogy az adott időszakban van -e szabad hely kutyás házaink egyikében, elküldik az állat szállodában tartózkodásával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, és kiszámolják a kis kedvenccel kapcsolatos extra költségeket is. Háziállat csak abban az esetben hozható, ha érkezését munkatársaink előzetesen írásban visszaigazolták.

Ha előzetes egyeztetés nélkül érkeznek kutyával szállodánkba, az állat csak abban az esetben maradhat, ha a foglalást át tudjuk tenni valamelyik kutyás apartmanházunkba. Ebben az esetben felszámolunk minden kisállattal kapcsolatos díjat, és ezen felül további 50.000 Ft extra takarítási díjat a szobára, családi lakosztályra.

3. Hány és milyen típusú kutyát vihetünk magunkkal?

Egy apartmanházba 1, maximum 40 kg súlyú kutya hozható. Foglaláskor kérjük a kutya eboltási könyvének másolatát, amiből látható az állat chip száma, veszettség elleni oltása, bolhaírtást és féregtelenítést igazoló pecsét. 

4. Milyen extra költségekkel kell számolnom, ha kutyával utazom?

A háziállatokkal kapcsolatos aktuális éjszakánkénti árat megtalálják árlistánkban. Érkezéskor apartmanházanként 60.000,- Ft kauciót kérünk, melyet távozáskor visszaadunk. Amennyiben a kutya a ház berendezéseiben kárt tesz, vagy távozáskor munkatársunk úgy ítéli meg, hogy a házban extra takarítás szükséges, ez ebből az összegből kerül levonásra. 

5. A szállodán belül melyik területek látogathatók kutyával?

A kutya csak az apartmanház földszintjén, és annak teraszán tartózkodhat, sétáltatni csak a ház közelében erre a célra kijelölt helyen, pórázzal és szájkosárral lehet. A parkban, játszóterek és medencék környékén, valamint az épületekben kisállat nem tartózkodhat, beleértve az éttermet, a játszóházat és valamennyi közösségi teret is. 

6. Milyen felszereléseket biztosítanak a kutyának?

Kutyával érkező vendégeinket apartmanházainkban etető- és itatótálakkal, műanyag fekhellyel várjuk. Ételt, pórázt, szájkosarat és minden további szükséges felszerelést kérjük, hozzanak magukkal. 

7. Egyik családtagunk allergiás az állatszőrre. Tudunk garantáltan kutyamentes szobát foglalni?

A szállodán belül mindössze két különálló apartmanházban fogadunk háziállatot. A többi apartmanház, valamennyi szobánk és családi lakosztályunk esetén biztos lehet abban, hogy ott előtte kutyás vendég nem lakott. Négylábú vendégeink a parkot, játszóterek környékét nem látogathatják, és az épületekbe sem mehetnek bele, beleértve az éttermet, a játszóházat és valamennyi közösségi teret is. 

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Mikulásünnep

Manó műhelytitkok és Télapócsalogatás

4.8 / 5

www.google.com

“Elképesztő programok, a gyermek 1 percig nem unatkozik. A személyzet olyan kedves, már a nézésükből is a nyugalom árad. Szerintem már semmi újat nem lehet mondani gyerek terén nekik, mindent megoldanak. Kb. azonnal. Már ki is néztem a következő időpontot. Hamarosan újra megyünk. Már én alig várom, nemhogy a gyerekek. :)”

Narima Mariann

Facebook, 2020. augusztus 05.

  • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

    A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

    Tovább
Familotel