Betöltés...
Hogyan mondjam? Beszélgessünk gyermekünkkel

Hogyan mondjam? Beszélgessünk gyermekünkkel

2016. 08. 30.
Keresztes Ilona négy fiú gyermek édesanyja, a Kossuth rádió műsorvezetője volt jubileumi vendégünk. Ő igazán ért a gyermekek nyelvén. Előadása nem véletlen kapta a „Beszélgessünk gyermekekkel” címet. Szerinte akkor érheti el a felnőtt a célját, ha megtalálja a gyermekekhez a kulcsot, vagyis hogy mit kell kérdezni, hogy a gyermek válaszoljon.


De az egyik legfontosabb, hogy miként reagáljunk a kicsikre, mivel a gyermekeknek nagyon érdekes észjárásuk van, teljesen más, mint a felnőtteké.
Természetesen nem teljesen értik a felnőttek világát így sokszor a képzeletükkel egészítik ki azt és így nagyon érdekes dolgokat tudnak elmesélni a felnőttekről és a velük történt dolgokról.

Ilonát elkísérte egyik fia, Mohay Bence, aki ismert műsorvezető és sportriporter. Elmesélte tapasztalatait és az élményeit, amit a futball Európa Bajnokságon illetve az Olimpián szerzett. Immár 4 év tapasztalatával indult útnak és így már rutinosabban mozgott a médiaközpontban. Sőt néhány műhelytitkot is elmesélt a sport iránt érdeklődőknek. Hálásan köszönjük az érdekes előadásukat.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Húsvéton innen és túl

15% kedvezménnyel!

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“A szoba... fantasztikus! A gyerekeknek külön szoba van, szépséges emeletes ággyal, rejtett világítással, bunkival, tágas szekrényekkel. A fürdő gyönyörű, a szülői szoba is fullos. Nálunk egy tágas kertkapcsolatos terasz is volt, este nem kellett 9 kor lefeküdni, mert a gyerek alszik.”

szabotimi55

TripAdvisor, 2019. október 24.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel