Betöltés...
Hogyan mondjam? Beszélgessünk gyermekünkkel

Hogyan mondjam? Beszélgessünk gyermekünkkel

2016. 08. 30.
Keresztes Ilona négy fiú gyermek édesanyja, a Kossuth rádió műsorvezetője volt jubileumi vendégünk. Ő igazán ért a gyermekek nyelvén. Előadása nem véletlen kapta a „Beszélgessünk gyermekekkel” címet. Szerinte akkor érheti el a felnőtt a célját, ha megtalálja a gyermekekhez a kulcsot, vagyis hogy mit kell kérdezni, hogy a gyermek válaszoljon.


De az egyik legfontosabb, hogy miként reagáljunk a kicsikre, mivel a gyermekeknek nagyon érdekes észjárásuk van, teljesen más, mint a felnőtteké.
Természetesen nem teljesen értik a felnőttek világát így sokszor a képzeletükkel egészítik ki azt és így nagyon érdekes dolgokat tudnak elmesélni a felnőttekről és a velük történt dolgokról.

Ilonát elkísérte egyik fia, Mohay Bence, aki ismert műsorvezető és sportriporter. Elmesélte tapasztalatait és az élményeit, amit a futball Európa Bajnokságon illetve az Olimpián szerzett. Immár 4 év tapasztalatával indult útnak és így már rutinosabban mozgott a médiaközpontban. Sőt néhány műhelytitkot is elmesélt a sport iránt érdeklődőknek. Hálásan köszönjük az érdekes előadásukat.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Mikulásünnep

Manó műhelytitkok és Télapócsalogatás

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Fantasztikus a Hanami Beauty & Spa szolgáltatás, az anya-lánya páros masszázs mindent megért!”

Kiss Katalin

Facebook, 2020. augusztus 13.

  • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

    A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

    Tovább
Familotel