Betöltés...
Hogyan mondjam? Beszélgessünk gyermekünkkel

Hogyan mondjam? Beszélgessünk gyermekünkkel

2016. 08. 30.
Keresztes Ilona négy fiú gyermek édesanyja, a Kossuth rádió műsorvezetője volt jubileumi vendégünk. Ő igazán ért a gyermekek nyelvén. Előadása nem véletlen kapta a „Beszélgessünk gyermekekkel” címet. Szerinte akkor érheti el a felnőtt a célját, ha megtalálja a gyermekekhez a kulcsot, vagyis hogy mit kell kérdezni, hogy a gyermek válaszoljon.


De az egyik legfontosabb, hogy miként reagáljunk a kicsikre, mivel a gyermekeknek nagyon érdekes észjárásuk van, teljesen más, mint a felnőtteké.
Természetesen nem teljesen értik a felnőttek világát így sokszor a képzeletükkel egészítik ki azt és így nagyon érdekes dolgokat tudnak elmesélni a felnőttekről és a velük történt dolgokról.

Ilonát elkísérte egyik fia, Mohay Bence, aki ismert műsorvezető és sportriporter. Elmesélte tapasztalatait és az élményeit, amit a futball Európa Bajnokságon illetve az Olimpián szerzett. Immár 4 év tapasztalatával indult útnak és így már rutinosabban mozgott a médiaközpontban. Sőt néhány műhelytitkot is elmesélt a sport iránt érdeklődőknek. Hálásan köszönjük az érdekes előadásukat.

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

(Mese)filmbe illő nyár

Indulhat a mozi!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“6,5 éves fiam mindig vissza akar jönni évente 1x biztosan, de utóbbi időben ez inkább 2x. Magas szintű kiszolgálás, változatos programok egy klassz helyszínen folyamatos fejlődés mellett!”

szigligeti

TripAdvisor, 2020. október 26.

  • TripAdvisor Travelers’ Choice Award 2024

    2024-ben ismét a szállodák TOP 10%-ba tartozik a Kolping Hotel, és ezáltal újabb 1 évig büszkén viselhetjük a Tripadvisor Travelers' Choice Award 2024 díjat. 

    Tovább
Familotel