A gyermek munkapulton sorakoztak a finomságokhoz szükséges alapanyagok. Banán, pirított mandula, kókuszreszelék, piskóták, stb. A gyerekek kötényt ragadtak és Mónikával és lányaival együtt rendkívüli ügyességgel készítették el a desszerteket. Amíg a csoki öntet elkészült a gyerekek banánt hámoztak és következett a mártogatós feladat, majd az egész mehetett a kókuszreszelékbe. A résztvevőket figyelve mi felnőttek is felszabadultunk és kezdtünk otthonosan mozogni a pultok között, kóstolgatva, próbáltuk utánozni az utasításokat. Állíthatjuk, hogy a saját kezűleg készült édesség a legfinomabbak.
Kalmár Mónika a desszert készítés közben megosztotta a jelenlévő szülőkkel néhány praktikáját házimunkáról, főzésről, receptekről. Mónika újságírói múlttal rendelkezik így a blogolás formájában megmaradt életében a publikáció, a hasznos gondolatok és a legjobb receptek megosztása. A „praktikák sok gyerekhez” oldalát a Facebook-on követhetjük.
Az elkészült gluténmentes és laktóz mentes finomságokból a kis tálcákon semmi sem maradt. Ez biztos visszajelzés volt programgazdánk számára, hogy a recept, amivel készült telitalálat volt.
Köszönjük Móninak, hogy a vendégünk volt és hogy kézműves süteménykészítés ízelítő élményével ajándékozott meg minket.
AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK
5.9 / 6
www.holidaycheck.de
“Már nyolcadjára voltunk idén, minden évben megyünk ha tehetjük a gyerekek születése óta. Volt, hogy megpróbáltunk más “családbarát” hotelt, de mindenhol hiányzott valami, amit csak itt találunk meg. Hazajárunk ide. A gyerekek ma is azt kérdezték, mikor haza indultunk, hogy ugye jövőre is jövünk? Szeretjük és reméljük nem növünk ki belőle!”
Vida-Vranesics Éva
Facebook, 2020. február 19.