Segíthetünk? +36 83 344-143
 

Foglaljon a legjobb áron!

 Nem foglalható napok
Pin It

Hírek, újdonságok

2018. március 12.
A Családi élményfürdő szaunáit karbantartási munkák miatt 03.19-23. között lezárjuk. Ez idő alatt a Csendes wellness szaunái állnak felnőtt vendégeink rendelkezésére. Megértésüket köszönjük!
Tovább
2018. február 23.
A Kolping Hotel apartmanházai a tavalyi év végén teljes felújításon estek át, így idén már valamennyiben modern környezet biztosítja a maximális kényelmet a pihenéshez.
Tovább
2017. augusztus 16.
Minden eddiginél több gyerek pihent egyszerre augusztus 15-én szállodánkban! A bűvös szám: 246! A 2015. október 28. óta érvényes rekord dőlt meg ezzel, amikor is 246 gyerek nyaralt a családbarát szolgáltatásairól ismert Kolping Hotelben.
Tovább
2017. augusztus 12.
Röviden ez lehetne a végszava Rieger Vali előadásának. A Kolping Családi Akadémia szombati előadásán azt jártuk körbe, hogy vajon adjunk-e, mikor adjunk, hogyan adjunk „kütyüt” (telefon, tablet, számítógép) a gyerekek kezébe. És persze, hogy mi, szülők, hogy tudunk jó példával elöl járni.
Tovább
2017. július 27.
Újdonság! A szeptemberi babaúszó tábor alkalmával debütál, a Kolping Hotelben, az önmentő ’backfloat’ babaúszó technika. A rendkívül hasznos tudás gyakorlati alkalmazásáról helyszíni bemutatót tekinthetnek meg vendégeink.
Tovább
2017. július 5.
Gyermek gyógytorna a Hanami Beauty & Spa-ban! Gerincferdülés megelőzése, ideális testtartás kifejlesztése, lúdtalp kezelése, sérülések, műtétek okozta mozgásbeszűkülések gyógyítása.
Tovább
2017. június 28.
A Kolping Hotel egy azon kevés helyszín közül, ahol a ma már Hungarikum minősítésű, Hévízi Tradicionális Kúra (HTK) jótékony gyógyhatása igénybe vehető.
Tovább
2017. június 19.
A Kolping Családi Akadémia júniusi előadója a Promobox jóvoltából Bedő Imre volt, aki a Férfiak Klubja alapítója. Előadása rávilágított, hogy a valódi férfiak és férfiminták sajnos kiveszőben vannak, holott égető szükség lenne rájuk.
Tovább

Hallotta már?

A Kolping Hotel apartmanházai a tavalyi év végén teljes felújításon estek át, így idén már valamennyiben modern környezet biztosítja a maximális kényelmet a pihenéshez.
Bővebben

Vendégeink szemével

Mi - a férjemmel - oda vagyunk a konyháért is, gazdag a választék, a helyben készült bébiételeket is jól fogyasztotta a Kicsink.
Kriszta1234
2015 február 16

További vendégvélemények