Segíthetünk? +36 83 344-143
 

Foglaljon a legjobb áron!

 Nem foglalható napok
Pin It

Hírek, újdonságok

2017. július 5.
Gyermek gyógytorna a Hanami Beauty & Spa-ban! Gerincferdülés megelőzése, ideális testtartás kifejlesztése, lúdtalp kezelése, sérülések, műtétek okozta mozgásbeszűkülések gyógyítása.
Tovább
2017. június 28.
A Kolping Hotel egy azon kevés helyszín közül, ahol a ma már Hungarikum minősítésű, Hévízi Tradicionális Kúra (HTK) jótékony gyógyhatása igénybe vehető.
Tovább
2017. június 19.
A Kolping Családi Akadémia júniusi előadója a Promobox jóvoltából Bedő Imre volt, aki a Férfiak Klubja alapítója. Előadása rávilágított, hogy a valódi férfiak és férfiminták sajnos kiveszőben vannak, holott égető szükség lenne rájuk.
Tovább
2017. június 9.
A Kolping Hotel a legfontosabb szakmai díj után (Év Szállodája 2016. a 4 csillagos vidéki hotelek kategóriájában), az Év Hotele közönségszavazás májusi fordulóját is megnyerte.
Tovább
2017. június 1.
Szállodai check-in: papírok, kártyák, kulcsok, nyitvatartási idők, egy kis info a környékről… Ebben még semmi különös nincs. Na de rajtszámot adni a szobakártya mellé?
Tovább
2017. május 26.
ProFamiliis díj elismerésben részesült a Kolping Hotel német társ-igazgatója Werner Moritz. A díj ünnepélyes átadására 2017. május 25-én, a Családok Budapesti Világtalálkozója első napján, a Budapesti Demográfiai Fórum 2 keretében került sor.
Tovább
2017. május 25.
Vajon mi az összefüggés a sokszor mellőzött „készségtárgyak” és a munka világában egyre inkább elvárt ambíciók és problémamegoldás között? A Kolping Családi Akadémia májusi előadásán megtudtuk.
Tovább
2017. május 11.
Az Utazó magazin 2017-ben is kihirdette az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit kereső közvélemény kutatásának eredményeit. A magazin Magyarország legrégebbi, a nagyközönségnek szóló bel - és külföldi utazási információkat, híreket, élményeket, útleírásokat tartalmazó utazási magazinja. Az ol…
Tovább

Önnek ajánljuk

Szünet előzetes 20% kedvezménnyel
Már lehet tervezgetni az őszi családi kiruccanásokat. Most minden 4 éjszakás foglalásra 20% kedvezményt adunk!
Hosszú hétvége - október 23.
Hosszú hétvégés családi kiruccanásra hívjuk. Idén az október 23-a hétfőre esik, így ez a néhány nap jó választás lehet egy közös pihenésre.
Összes ajánlat

Hallotta már?

A TripAdvisor a világ egyik vezető utazási oldala, melynek segítségével könnyedén lehet megszervezni az „álompihenést”. A portál évente összeállítja és kiválasztja a kategóriák legjobbjait a világ szá…
Bővebben

Vendégeink szemével

A hotel dolgozói kedvesek, a kiszolgálás minőségi, ahogyan a vendégek kényelmét szolgáló ötletek, fejlesztések is.A családunkban az utolsó ittlétünk óta bekövetkezett változás, lisztérzékeny diéta is kifogástalanul megoldható volt, ennek külön örültünk.
minka74, Tripadvisor
2015 március 1

További vendégvélemények