Betöltés...
Jótékony Kolping

Jótékony Kolping

2017. 04. 06.

Márciusban a Budapesti Korai Fejlesztő Központ felújítását és bővítését támogatta a Kolping Családi Alapítvány, a Kolping Hotel egyik tulajdonosa. 

A Kortársak a különleges Gyermekekért című jótékonysági aukció, március 24-én Budapesten a BMC-ben került megrendezésre.

A Kolping Családi Alapítvány több mint 1 millió forinttal támogatta a nemes ügyet. A Fejlesztő Központ budai épületének 2017-es bővítése és teljes körű korszerűsítése, közel 400 millió forintba kerül majd. A Budapesti Korai Fejlesztő Központ már két és fél évtizede 500 eltérő fejlődésű, fogyatékos, koraszülött, és autizmussal élő kisgyermekeknek és családjaiknak nyújt komplex diagnosztikai és egyénre szabott terápiás szolgáltatásokat két budapesti épületben.

A rendezvény fővédnöke volt Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, nemzetközi ügyekért felelős államtitkár. Magyarország legjelentősebb kortárs alkotói, rangos alkotásaik önzetlen beadásával segítették az aukció megvalósulását. Bízunk benne, hogy az adományok által a kívánt célhoz a Budapesti Korai Fejlesztő Központ egy lépéssel közelebb kerülhetett.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Karácsony - Csodavárás

Meghitt ünnep a második otthon melegében

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Az első családi nyaralásunk helyszíne. És nem utoljára! 11 hónapos kisfiúnk imádta, és mi is. Itt minden a gyerekről szól. Fantasztikus hely, köszönjük az élményt!”

Anita Dobosné Krajczár

Facebook, 2019. június 28.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább