Betöltés...
Jubileumi Partner Fesztivál

Jubileumi Partner Fesztivál

2016. 09. 21.
A Kolping Hotel munkatársai ma azokkal ünnepeltek, akikkel nap mint nap együtt dolgoznak: beszállítók, tervezők, kivitelezők, fellépő művészek, szállodás partnerek, újságírók, utazási irodák, kommunikációs partnerek…. hosszú a lista, hiszen egy ekkora hotel sikeres működéséhez sok-sok cég összefogása szükséges.


Ma azt is bebizonyították, hogy együtt nagyszerű dolgokra képesek!

Nemcsak a házigazdák, de a meghívott vendégek is kötényt ragadtak, és együtt terítettek meg a rendezvénysátorban. A meghívottak előtt számos próbatétel állt: pálinka vagy masszázsolaj felismerés – illat alapján, időre tekerés a fixi biciklin, trambulinon ugrálás, gokartozás… Látszólag mindenki nagyon élvezte, hogy picit újra gyerek lehetett.

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki ma velünk ünnepelt!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Minden gyerek féláron pihen

Fele áron dupla élmény

5.9 / 6

www.holidaycheck.de

“Szabadon engedhetem a gyerekeket és mindig találnak valamilyen elfoglaltságot az oviban, a labdás játszóteremben, az iskolásoknak kialakított termekben még akkor is ha odakinn napokig zuhog az eső. Kézműveskednek, bohóckodnak, kúsznak-másznak, rajzolnak, társasoznak és a 200 másik gyereknek hála mindig van kivel összebarátkozni. Ezen felül a gyerekcentrikus wellness részleg csak hab a tortán. Ha ott vagyunk néhány napot az "unatkozom" kifejezés eltűnik a szótáraikból.”

ErnaN129

TripAdvisor, 2019. november 06.

  • Baldauf Csaba ismét a Turizmus 50 fontos szereplője között

    Szállodánk igazgatója 9. alkalommal kapott helyet az előkelő listán az idén 10. jubileumát ünneplő kiadványban.

    Tovább
Familotel