Betöltés...
Karácsony - Együtt a család

Karácsony - Együtt a család

2023. 12. 22 - 2023. 12. 25.
az egész családnak

Éljék át idén velünk együtt a karácsonyi varázst!

Ízelítő a programból:

  • Együtt lenni - a Kerekítő® foglalkozásokon mondókázva, az élményfürdőben pancsolva vagy Bobóországban játszva és a programokon szórakozva. Mi mindent megszervezünk. Csak válasszanak a tengernyi lehetőség közül.
  • Öltöztesd fel a fát! Víziló a karácsonyfa alatt? Kézenfogva érkezik Bobó és Mimi! A gyerekek öröme máris kacagásban mérhető. Igaz, nem egy család… de sok díszíti egyszerre. Idén is hatalmas fenyővel készülünk, jut dísz és üres ág mindenkinek!
  • Gyertyafénybe feledkezve - Tudjuk, hogy otthon a gyertyagyújtás mindig különleges. Itt, a kápolnánk csodaszép keretbe foglalja a fényeket, illatokat, érzéseket. Ünnepeljünk!
  • Meghitt vacsora - Nálunk nincsenek háziasszonyok, csak ráérős Anyukák, Feleségek. Büféasztalunkra a legkiválóbb ünnepi fogások és desszertek kerülnek. Csak győzzék végigkóstolni egy finom pezsgőkoktél kíséretében!
  • Ünnepi varázslat - Ezúttal szó szerint. Galambos Fecó esti bűvészelőadására gitárjátékkal hangolódunk a kávézóban.
  • Az ajándékbontás izgalma - A kényelmes lakosztályok kis lakásokként várják „haza” a vendégeket, hogy ki-ki kedve szerint ajándékozhasson. 
  • Apakikapcsolódás, anyatöltés - amire otthon talán a legkevesebb idő jut, itt viszont annyi alkalom nyílik. Az esti fényárban úszó csendes wellnessben pihenve vagy akár az ünnepi szaunafelöntésen lazítva...

Boldog Karácsonyt!

A programokon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Az ünnepek alatt is extra kihívások a szomszédban: interaktív mászófalak, beltéri kötélpálya, trambulin mezők és sok más szórakozási lehetőség a Bobo Fun Park Adrenalin Arénájában! 

  • Kimaxolná az élményeket? Már szobafoglaláskor válassza a kedvezményes családi belépőt az extra szolgáltatások között!
  • Elfogadja a kihívást? Később is dönthet! A Bobo Fun Park weboldalán a pihenés bármelyik napjára vásárolhat online jegyet, ami az adott napon mindkét 4 órás játékidőre érvényes! (December 25-én a park zárva tart.)
  • Először csak belekóstolna? December 24-én csak délelőtti játék a hotel vendégeinek 20% kedvezménnyel!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

1 nagyi/papi ingyen pihen!

Nagy pihenés nagyszülővel

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Először 4 éve jártunk itt, már akkor is szuper volt. De azóta sokat fejlődött a szálloda. Sokkal több foglalkozás van es motiválják a gyerekeket a helyes étkezésre, közös játékra. Szuper találmány a gyerek+felnőtt masszázs!”

CyklonKata

Tripadvisor, 2022. április 15.

  • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

    A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

    Tovább
Familotel