Betöltés...
Kis víziló született!

Kis víziló született!

2018. 05. 26.

A híradások kedvenc befejezése, ha panda, elefánt, zsiráf születik az állatkertekben.
Na de víziló szállodában?

Az alsópáhoki Kolping Hotelnek a nyitás óta van víziló lakója Bobó személyében. A szálloda kabalaállata egy ideje már társra is talált, és Mimi, a vízilólány is a szállodába költözött.
A gyerekek kedvencei még egy nagyszabású víziló esküvőt is tartottak 2016-ban, amin a szálloda apraja-nagyja részt vett.

És hogyan is folytatódhatna a tündér víziló-mese? Igen, bővült a létszám! 2018. májusában gyereknapon érkezett meg Pikkó, a víziló bébi.  A 47 cm-es, 35 kg(!)-os csöppséggel és a büszke szülőkkel együtt ünnepelt 500 vendég a Kolping Hotelben a gyereknapi hétvégén.
Koncerten táncoltak a nagy örömre, fogyott a tejfakasztó koktél, a víziló babakocsinak csodájára jártak, és minden anyukának egyértelmű volt, hogy azok a bizonyos „k” betűs zöldségek miért hiányoztak a vacsoraasztalról.
A gyerekek nagy örömére mostantól Pikkó is Bobóország lakója lesz, mindenki bekukucskálhat majd hozzá a házikójába. Annyit elárulhatunk, hogy a nagy sikerű Bobóország meséi mesekönyv sorozat következő részében is fontos szerephez jut majd a kis víziló. A vízilovakkal lehet találkozni rajzolt figuraként, plüss állatként megölelhetőek, de gyakran „igaziból” is felbukkannak a vendégek között.

Mi is a Bobó jelenség lényege? Hát a mese, mese, mese. Higgyünk benne, még a nyaralás is jobb lesz tőle!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Egy Szilveszter mind fölött

Bobófalva Szövetsége

4.8 / 5

www.facebook.com

“Itt tényleg a kapun kívül hagyjuk a gondokat, az önfeledt szórakozás, pihenés, kikapcsolódás az elsődleges "feladat", ami nagyon jót tesz felnőttnek, gyereknek egyaránt.”

DBogii

TripAdvisor, 2020. november 05.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább