Betöltés...
Kis víziló született!

Kis víziló született!

2018. 05. 26.

A híradások kedvenc befejezése, ha panda, elefánt, zsiráf születik az állatkertekben.
Na de víziló szállodában?

Az alsópáhoki Kolping Hotelnek a nyitás óta van víziló lakója Bobó személyében. A szálloda kabalaállata egy ideje már társra is talált, és Mimi, a vízilólány is a szállodába költözött.
A gyerekek kedvencei még egy nagyszabású víziló esküvőt is tartottak 2016-ban, amin a szálloda apraja-nagyja részt vett.

És hogyan is folytatódhatna a tündér víziló-mese? Igen, bővült a létszám! 2018. májusában gyereknapon érkezett meg Pikkó, a víziló bébi.  A 47 cm-es, 35 kg(!)-os csöppséggel és a büszke szülőkkel együtt ünnepelt 500 vendég a Kolping Hotelben a gyereknapi hétvégén.
Koncerten táncoltak a nagy örömre, fogyott a tejfakasztó koktél, a víziló babakocsinak csodájára jártak, és minden anyukának egyértelmű volt, hogy azok a bizonyos „k” betűs zöldségek miért hiányoztak a vacsoraasztalról.
A gyerekek nagy örömére mostantól Pikkó is Bobóország lakója lesz, mindenki bekukucskálhat majd hozzá a házikójába. Annyit elárulhatunk, hogy a nagy sikerű Bobóország meséi mesekönyv sorozat következő részében is fontos szerephez jut majd a kis víziló. A vízilovakkal lehet találkozni rajzolt figuraként, plüss állatként megölelhetőek, de gyakran „igaziból” is felbukkannak a vendégek között.

Mi is a Bobó jelenség lényege? Hát a mese, mese, mese. Higgyünk benne, még a nyaralás is jobb lesz tőle!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Húsvéton innen és túl

15% kedvezménnyel!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“A szoba kulturált, szép, világos és tiszta, a fürdőszoba is, és a nem-extra baba-extráktól egészen otthonos hangulatú.”

Vasné Turbók Alexandra

Facebook, 2020. október 08.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel