Betöltés...
Kitüntetés Zala megyétől

Kitüntetés Zala megyétől

2016. 09. 19.
Zala Megye Fejlesztéséért díjat vehetett át Baldauf Csaba, szállodánk igazgatója szeptember 17-én a Zala Megyei önkormányzat ünnepi közgyűlésén. A díjat a minőségi turisztikai családbarát szolgáltatások fejlesztéséért és elindításáért adta át dr. Navracsics Tibor az Európai Bizottság biztosa és dr. Pál Attila, a megyegyűlés elnöke.


A megyegyűlés elnöke elmondta, hogy a díjakat olyanoknak ítélték oda, akik szorgalmasak, és erőn felül teljesítve teszik a dolgukat a saját közösségükért. A megyei önkormányzat a kiemelkedő tevékenység díjazását különösen fontosnak tartja, hiszen a díjazottak munkássága inspiráció lehet a megye fiataljainak, hogy hasonlóan küzdjenek, dolgozzanak.

Baldauf Csabát eredeti szakmája nem a szállodaiparba vezette volna; mérnökként először az Alsópáhokra tervezett családbarát üdülőközpont kivitelezéséért felelt. A hely azonban beszippantotta, és az ő keze alatt vált a Kolping Hotel az ország egyik legsikeresebb szállodájává. A szállodánk idén ünnepli a nyitásának 20 éves jubileumát, és Baldauf Csaba mellett több munkatársat is köszönthetünk, akik a kezdetektől a szállodában dolgoznak. Az egykor 30 fős csapat ma már 150 fősre bővült, és élén az igazgatóval folyamatosan a nyitáskor megfogalmazott célokért dolgoznak: a többgenerációs, családi pihenés lehetőségét megvalósítani, és a pihenés alatt a család fontosságát, megerősítését és támogatását szolgálni. A szálloda sok éve töretlenül fejlődik, és az elmúlt időszak felújításainak köszönhetően megszépülve ünnepelheti a 20 éves jubileumát.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

(Mese)filmbe illő nyár

A legjobb áron előfoglalási akciókkal!

4.7 / 5

www.facebook.com

“Minden zegzugában valamilyen játék lehetőség, amelyet napokig tartott felfedezni, ezért minden napra jutott valami újdonság a rengeteg programlehetőség mellett. Nem hagytuk el a szálloda területét 5 nap alatt, mert így sem értünk a végére a lehetőségeknek egy 5 éves gyerekkel.”

Anonymus

szallas.hu, 2022. július 06.

  • Baldauf Csaba ismét a Turizmus 50 fontos szereplője között

    Szállodánk igazgatója 9. alkalommal kapott helyet az előkelő listán az idén 10. jubileumát ünneplő kiadványban.

    Tovább
Familotel