Betöltés...
Kolping, a családbarát munkahely

Kolping, a családbarát munkahely

2014. 11. 17.
Családbarát személyzet egy családbarát munkahelyen! Családbarát filozófiánk nem csupán marketingfogás!


Kolping csapat
Kezdetben a szállodának 30 dolgozója volt, ma 136-an vannak. A szállodát körülölelő park területe is 5 hektárról 10 hektárra nőtt. Míg régebben 220-an, addig ma már egy időben akár 500 vendég is pihenhet itt. És hogy ezt kényelmesen tehessék meg vendégeik, a hagyományos szállodai csapatot programszervezők, óvónők, gyerekanimátorok, edzők egészítik ki. A szállodában ezen kívül gyakornokképzés keretében több egyetemista és főiskolás is szakmai gyakorlatát tölti. Az Új Széchényi Terv Nyugat-Dunántúli Operatív Program pályázatának keretén belül nyert 2.839.820 FT-os vissza nem térítendő összeggel további két új gyakornokot fogadhatott a Kolping Hotel.

Családbarát munkahely
A Kolping Hotel elismerő t oklevelet vehetetát a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom által kiírt Családbarát vállalat pályázaton elért különdíjáért 2014 novemberében. A pályázat azokat a cégeket jutalmazta, amelyek vállalták, hogy családbarát, munka és magánélet egyensúlyát támogató működésükkel segítik a társadalom családbarát gondolkodásának kialakítását, és ezt a szellemiséget beépítik a vállalatvezetési módszerekbe.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

(Mese)filmbe illő nyár

Indulhat a mozi!

4.8 / 5

www.google.com

“Szabadon engedhetem a gyerekeket és mindig találnak valamilyen elfoglaltságot az oviban, a labdás játszóteremben, az iskolásoknak kialakított termekben még akkor is ha odakinn napokig zuhog az eső. Kézműveskednek, bohóckodnak, kúsznak-másznak, rajzolnak, társasoznak és a 200 másik gyereknek hála mindig van kivel összebarátkozni. Ezen felül a gyerekcentrikus wellness részleg csak hab a tortán. Ha ott vagyunk néhány napot az "unatkozom" kifejezés eltűnik a szótáraikból.”

ErnaN129

TripAdvisor, 2019. november 06.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel