Betöltés...
Kolping Hotel, 21 éve a családokkal

Kolping Hotel, 21 éve a családokkal

2017. 10. 02.
Az alsópáhoki, családbarát Kolping Hotel idén ünnepli 21. születésnapját ünnepi október második hétvégéjén.


A szálloda, fennállása óta komoly hazai és nemzetközi sikereket ért el. Koncepciója már a tervezés szakaszában biztos volt, pedig akkor még csak 1996-ot írtunk! A recept bevált, a tartalmas családi pihenésre van igény Magyarországon, sőt egyre nagyobb a nemzetközi visszatérő vendégkör is.

A szálloda ünnepi programmal készül, hogy emlékezetessé tegye ezt a jeles alkalmat.  

A 21 év számokban!

A Kolping Hotel a gyermekeknek és a szülőknek is a legtöbbet igyekszik megadni. A felnőttek szabadidőt nyerhetnek, hála a szakképzett gyermekfelügyeletnek, a gyerekeket pedig reggeltől—estig tartó programkínálat varázsolja el. Nap mint nap.

Csak az idei év 52 hetében, több mint 60 tartalmas tematikus hét várja a vendégeket. Ezek mellett a hagyományőrzés is komoly szerepet kapott, hiszen a falusi szürettől, a disznóvágáson át több tradícionális program is várja a vendégeket az év során.    

Dupla vagy semmi – avagy Bobó és Mimi első házassági évforduló

A szálloda első és állandó lakója, Bobó a víziló volt, aki a gyermekek nagy kedvence. Bobó tavaly nyáron kötött házasságot élete párjával Mimivel, a gyönyörű vízilólánnyal. Azóta még nagyobb a boldogság, a pár kéz a kézben jár. A szálloda évfordulójával együtt az ifjú pár idén ünnepli egybekelésének első évfordulóját.  

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Húsvéton innen és túl

15% kedvezménnyel!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“4,5 éves kisfiam szerint MINDEN tetszett neki a legjobban. Egyetlen negatívumot tudok kiemelni, hazainduláskor mindkét gyerekem hisztiben tört ki, hogy be kell ülni a kocsiba, mert ők még nem akarnak hazamenni. :)”

Bíróné Szilágyi Renáta

Facebook, 2020. július 23.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel