Betöltés...
Kolping Hotel, 21 éve a családokkal

Kolping Hotel, 21 éve a családokkal

2017. 10. 02.
Az alsópáhoki, családbarát Kolping Hotel idén ünnepli 21. születésnapját ünnepi október második hétvégéjén.


A szálloda, fennállása óta komoly hazai és nemzetközi sikereket ért el. Koncepciója már a tervezés szakaszában biztos volt, pedig akkor még csak 1996-ot írtunk! A recept bevált, a tartalmas családi pihenésre van igény Magyarországon, sőt egyre nagyobb a nemzetközi visszatérő vendégkör is.

A szálloda ünnepi programmal készül, hogy emlékezetessé tegye ezt a jeles alkalmat.  

A 21 év számokban!

A Kolping Hotel a gyermekeknek és a szülőknek is a legtöbbet igyekszik megadni. A felnőttek szabadidőt nyerhetnek, hála a szakképzett gyermekfelügyeletnek, a gyerekeket pedig reggeltől—estig tartó programkínálat varázsolja el. Nap mint nap.

Csak az idei év 52 hetében, több mint 60 tartalmas tematikus hét várja a vendégeket. Ezek mellett a hagyományőrzés is komoly szerepet kapott, hiszen a falusi szürettől, a disznóvágáson át több tradícionális program is várja a vendégeket az év során.    

Dupla vagy semmi – avagy Bobó és Mimi első házassági évforduló

A szálloda első és állandó lakója, Bobó a víziló volt, aki a gyermekek nagy kedvence. Bobó tavaly nyáron kötött házasságot élete párjával Mimivel, a gyönyörű vízilólánnyal. Azóta még nagyobb a boldogság, a pár kéz a kézben jár. A szálloda évfordulójával együtt az ifjú pár idén ünnepli egybekelésének első évfordulóját.  

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Tavaszi szünet és húsvét

Ünnepi hagyományok és iskolásszórakoztatás

4.7 / 5

www.facebook.com

“A kert őszi pompája, színei, a növények leírhatatlan. Nagyobb gyerekkel is kitűnő pihenési lehetőség, kisebbeknek gyerekparadicsom: minden szegletben megbújik valami játéklehetőség.”

BernathOrsi

TripAdvisor, 2020. november 12.

  • Baldauf Csaba ismét a Turizmus 50 fontos szereplője között

    Szállodánk igazgatója 9. alkalommal kapott helyet az előkelő listán az idén 10. jubileumát ünneplő kiadványban.

    Tovább
Familotel