Betöltés...
Kettőből kétszer a legjobb – Kolping Hotel az Év Szállodája!

Kettőből kétszer a legjobb – Kolping Hotel az Év Szállodája!

2019. 03. 08.

A Kolping Hotel másodszor pályázott, és másodszor is nyert. Így a rangos „Év szállodája” díj ismét Alsópáhokra került, ez a bravúr kétszer egymás után még egyetlen hotelnek sem sikerült!

A szállodás szakma hazai csúcsrendezvényének adott otthont a Halászbástya szomszédságában a Hilton Budapest szálloda március 8-án. 21 szálloda mérettette meg magát az „Év Szállodája” címért folyó versenyben. A díjat 5 kategóriában osztották ki, a csúcsra vezető út komoly feltételekhez kötött. Aki elindul versenyen, annak vállalnia kell, hogy szakmai szemek nagyítóval nézik át az elmúlt időszak számait és teljesítményét.

A jó gazdasági eredmények önmagukban nem elegendőek a versenyben maradáshoz. A vendégvélemény portálokon megjelenő értékelések és pontszámok ugyanúgy beleszámítanak az értékelésbe, mint a vállalat innovációs tevékenysége és társadalmi szerepvállalása. Vizsgálják, hogy milyen humánpoltikikai megoldásokat alkalmaz a szálloda azért, hogy ebben a korántsem könnyű iparágban a munkatársak számára vonzó körülményeket teremtsen. Nem utolsó sorban pedig titkos tesztelő is járt a szállodákban, aki vendég szemmel vizsgálta meg, hogy a leírtak hogy működnek a valóságban.

Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke és Farkas Dávid, az MTÜ vezérigazgató-helyettese köszöntötte a gálavacsora résztvevőit és a versenyzőket. A nyerteseket Kopócsy Andrea, a zsűri elnöke jelentette be.

 • 5*-os kategóriában: Aria Hotel Budapest
 • 4*-os kategóriában Budapesten (full service): Hotel Moments
 • 4*-os kategóriában Budapesten (select service): Bo33 Hotel
 • 4*-os kategóriában vidéken (full service): Kolping Hotel Spa & Family Resort
 • 3*-os kategóriában Budapesten (select service): Casati Budapest Hotel

A Kolping Hotel csapata nagy örömmel fogadta az elismerést. Az elmúlt időszak fejlesztéseinek és törekvéseinek megkoronázása ez a díj. Ehhez kellenek fejlesztésre nyitott tulajdonosok, kiváló munkatársak, közösen gondolkodó partnerek és sok-sok elégedett vendég!
Az idei év is sok újdonságot tartogat az alsópáhoki hotelben, ahol egy lelkes csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy a vendégek úgy induljanak haza: „Ez még annál is jobb volt, mint amit vártunk!”. Pedig elhihetik, az Év Szállodája irányában már az alap elvárások sem alacsonyak.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Féláron egy egész házat

Csak augusztusban foglalható!

5.6 / 6

www.holidaycheck.de

“Az ételek választéka, minősége kiváló, a felszolgálók gyorsak, segítőkészek. ”

Márta H

TripAdvisor, 2017. október 13.

 • Egy szülő, dupla kedvezmény

  Több mint 100 egyszülős család pihenhet kedvezményesen a Kolping Hotelben! 

  Tovább
 • Az „Év Családbarát szállodája” újra a Kolping Hotel!

  Az Utazó Magazin idén is díjazta a tavalyi év legjobb turisztikai szolgáltatóit, és hagyományteremtő céllal ezúttal először külhoni magyar étterem és szálláshely is kapott elismerést.

  Tovább