Betöltés...
Kettőből kétszer a legjobb – Kolping Hotel az Év Szállodája!

Kettőből kétszer a legjobb – Kolping Hotel az Év Szállodája!

2019. 03. 08.

A Kolping Hotel másodszor pályázott, és másodszor is nyert. Így a rangos „Év szállodája” díj ismét Alsópáhokra került, ez a bravúr kétszer egymás után még egyetlen hotelnek sem sikerült!

A szállodás szakma hazai csúcsrendezvényének adott otthont a Halászbástya szomszédságában a Hilton Budapest szálloda március 8-án. 21 szálloda mérettette meg magát az „Év Szállodája” címért folyó versenyben. A díjat 5 kategóriában osztották ki, a csúcsra vezető út komoly feltételekhez kötött. Aki elindul versenyen, annak vállalnia kell, hogy szakmai szemek nagyítóval nézik át az elmúlt időszak számait és teljesítményét.

A jó gazdasági eredmények önmagukban nem elegendőek a versenyben maradáshoz. A vendégvélemény portálokon megjelenő értékelések és pontszámok ugyanúgy beleszámítanak az értékelésbe, mint a vállalat innovációs tevékenysége és társadalmi szerepvállalása. Vizsgálják, hogy milyen humánpoltikikai megoldásokat alkalmaz a szálloda azért, hogy ebben a korántsem könnyű iparágban a munkatársak számára vonzó körülményeket teremtsen. Nem utolsó sorban pedig titkos tesztelő is járt a szállodákban, aki vendég szemmel vizsgálta meg, hogy a leírtak hogy működnek a valóságban.

Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke és Farkas Dávid, az MTÜ vezérigazgató-helyettese köszöntötte a gálavacsora résztvevőit és a versenyzőket. A nyerteseket Kopócsy Andrea, a zsűri elnöke jelentette be.

 • 5*-os kategóriában: Aria Hotel Budapest
 • 4*-os kategóriában Budapesten (full service): Hotel Moments
 • 4*-os kategóriában Budapesten (select service): Bo33 Hotel
 • 4*-os kategóriában vidéken (full service): Kolping Hotel Spa & Family Resort
 • 3*-os kategóriában Budapesten (select service): Casati Budapest Hotel

A Kolping Hotel csapata nagy örömmel fogadta az elismerést. Az elmúlt időszak fejlesztéseinek és törekvéseinek megkoronázása ez a díj. Ehhez kellenek fejlesztésre nyitott tulajdonosok, kiváló munkatársak, közösen gondolkodó partnerek és sok-sok elégedett vendég!
Az idei év is sok újdonságot tartogat az alsópáhoki hotelben, ahol egy lelkes csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy a vendégek úgy induljanak haza: „Ez még annál is jobb volt, mint amit vártunk!”. Pedig elhihetik, az Év Szállodája irányában már az alap elvárások sem alacsonyak.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2020

Jövő évi vakáció a legjobb árakon!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Itt pihenünk igazán kisgyerekkel. A többi nyári programot nyaralásnak hívjuk, amit a Kolpingban töltünk azt pihenésnek.”

Magyarné Knap Diána

Facebook, 2018. május 22.

 • Megvannak a #kolpingnyar Instagram játék nyertesei

  308 kép, 32 boomerang, 15 videó, sok-sok feledhetetlen élmény. Így zártuk szeptember 1-jén #kolpingnyar Instagram játékunkat, amivel a nyári vendégeink legemlékezetesebb kolpingos pillanatait kerestük. 

  Tovább
 • A vakációnak a vége, nekünk egy új kezdet…

  Míg a szünidő végével mindenki a nyarat búcsúztatja, mi egy percre sem állunk meg. Egy izgalmas fejlesztési szakasz közepén veszünk újabb lendületet.

  Tovább