Betöltés...
Kettőből kétszer a legjobb – Kolping Hotel az Év Szállodája!

Kettőből kétszer a legjobb – Kolping Hotel az Év Szállodája!

2019. 03. 08.

A Kolping Hotel másodszor pályázott, és másodszor is nyert. Így a rangos „Év szállodája” díj ismét Alsópáhokra került, ez a bravúr kétszer egymás után még egyetlen hotelnek sem sikerült!

A szállodás szakma hazai csúcsrendezvényének adott otthont a Halászbástya szomszédságában a Hilton Budapest szálloda március 8-án. 21 szálloda mérettette meg magát az „Év Szállodája” címért folyó versenyben. A díjat 5 kategóriában osztották ki, a csúcsra vezető út komoly feltételekhez kötött. Aki elindul versenyen, annak vállalnia kell, hogy szakmai szemek nagyítóval nézik át az elmúlt időszak számait és teljesítményét.

A jó gazdasági eredmények önmagukban nem elegendőek a versenyben maradáshoz. A vendégvélemény portálokon megjelenő értékelések és pontszámok ugyanúgy beleszámítanak az értékelésbe, mint a vállalat innovációs tevékenysége és társadalmi szerepvállalása. Vizsgálják, hogy milyen humánpoltikikai megoldásokat alkalmaz a szálloda azért, hogy ebben a korántsem könnyű iparágban a munkatársak számára vonzó körülményeket teremtsen. Nem utolsó sorban pedig titkos tesztelő is járt a szállodákban, aki vendég szemmel vizsgálta meg, hogy a leírtak hogy működnek a valóságban.

Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke és Farkas Dávid, az MTÜ vezérigazgató-helyettese köszöntötte a gálavacsora résztvevőit és a versenyzőket. A nyerteseket Kopócsy Andrea, a zsűri elnöke jelentette be.

  • 5*-os kategóriában: Aria Hotel Budapest
  • 4*-os kategóriában Budapesten (full service): Hotel Moments
  • 4*-os kategóriában Budapesten (select service): Bo33 Hotel
  • 4*-os kategóriában vidéken (full service): Kolping Hotel Spa & Family Resort
  • 3*-os kategóriában Budapesten (select service): Casati Budapest Hotel

A Kolping Hotel csapata nagy örömmel fogadta az elismerést. Az elmúlt időszak fejlesztéseinek és törekvéseinek megkoronázása ez a díj. Ehhez kellenek fejlesztésre nyitott tulajdonosok, kiváló munkatársak, közösen gondolkodó partnerek és sok-sok elégedett vendég!
Az idei év is sok újdonságot tartogat az alsópáhoki hotelben, ahol egy lelkes csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy a vendégek úgy induljanak haza: „Ez még annál is jobb volt, mint amit vártunk!”. Pedig elhihetik, az Év Szállodája irányában már az alap elvárások sem alacsonyak.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Mozdulj! Nyári vakáció

A 4 fal helyett jöjjön a 10 hektár szabadsága!

4.8 / 5

www.facebook.com

“Már négy alkalommal vettünk részt a Kolping Hotel Babaúszó táborában. Mindannyiszor csodálatos élményekkel gazdagodtunk. ”

hetesiedit88

Gyerekkel.com, 2018. július 18.

  • Összeszokott csapattal nyit újra a Kolping Hotel

    125 munkahelyet sikerült megőrizni a sikeres munkahelyvédelmi bértámogatási programmal a családbarát Kolping Hotelben!

    Tovább