Betöltés...
Kolping iskolából a Kolping Hotelbe

Kolping iskolából a Kolping Hotelbe

2020. 01. 22.

Sok vendégünk a „Kolping” nevet a hotellel kapcsolatban hallotta először. Világszerte azonban iskolák, üdülők, kollégiumok, képző központok is működnek az alapító nevével fémjelzett  intézményekben.

Az év elején a Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet (KOSZISZ) igazgatója Bánhidy Vajk és Ballai Ottó oktatási referens érkezett szakmai útra a Kolping Hotelbe. A szervezet hat szakiskolájának - Pétfrüdő, Csurgó, Esztergom, Gyöngyös, Szekszárd és Nagybajom – igazgatója és szakoktatói is csatlakoztak a találkozóhoz. A szakiskolák saját termékpalettájukat is elhozták, melyet az intézmény tanulói készítettek.

A KOSZISZ gondoskodik Magyarországon az Adolf Kolping szellemiségét követő óvodák, általános- és szakiskolák, valamint az idősek, betegek és fogyatékkal élők ellátását végző szociális otthonok fenntartásáról, működtetéséről. A KOSZISZ jelenleg 13 iskola, 4 szociális intézmény és 16 szociális támogató szolgálat működési feltételeit biztosítja.

A találkozó egyik célja volt, hogy az intézmények vezetői megismerkedjenek a Kolping Hotel elmúlt időszakban megvalósult fejlesztéseivel. A másik pedig, hogy a szakiskolák tanulói a jövőben akár a Kolping Hotelt is választhassák gyakorlati helynek. A hatalmas szálloda-komplexum ideális helyszín gyakorlati tapasztalat szerzésére többek között a felszolgáló, szakács, pék-cukrász, és gazdálkodás szak tanulóinak. A Kolping Hotelben modern munkakörnyezetben tapasztalhatják majd meg a tanulók a dolgos mindennapokat, szakmai fejlődésüket a szálloda tapasztalt munkatársai segítik majd.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Egy Szilveszter mind fölött

Bobófalva Szövetsége

4.8 / 5

www.google.com

“Kb 14 éve járunk... Eleinte babaúszó-táborok, Ringató-témahetek, vagy “csak” nyaralni... Voltunk szülinapot ünnepelni, ott voltunk Bobó és Mimi esküvőjén és Pikkó születéskor. Mostanában inkább szilveszterezni járunk, és már alig várjuk, mi lesz a következő téma! Víziló-gyűjteményünk igen terjedelmes. :) Hiába “tini” (és majdnem tini) már a két gyermek, nem tudjuk kinőni (és remélem még nem is fogjuk)!”

Szántó-Kapornay Emőke

Facebook, 2020. augusztus 16.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább