Betöltés...
Kolping iskolából a Kolping Hotelbe

Kolping iskolából a Kolping Hotelbe

2020. 01. 22.

Sok vendégünk a „Kolping” nevet a hotellel kapcsolatban hallotta először. Világszerte azonban iskolák, üdülők, kollégiumok, képző központok is működnek az alapító nevével fémjelzett  intézményekben.

Az év elején a Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet (KOSZISZ) igazgatója Bánhidy Vajk és Ballai Ottó oktatási referens érkezett szakmai útra a Kolping Hotelbe. A szervezet hat szakiskolájának - Pétfrüdő, Csurgó, Esztergom, Gyöngyös, Szekszárd és Nagybajom – igazgatója és szakoktatói is csatlakoztak a találkozóhoz. A szakiskolák saját termékpalettájukat is elhozták, melyet az intézmény tanulói készítettek.

A KOSZISZ gondoskodik Magyarországon az Adolf Kolping szellemiségét követő óvodák, általános- és szakiskolák, valamint az idősek, betegek és fogyatékkal élők ellátását végző szociális otthonok fenntartásáról, működtetéséről. A KOSZISZ jelenleg 13 iskola, 4 szociális intézmény és 16 szociális támogató szolgálat működési feltételeit biztosítja.

A találkozó egyik célja volt, hogy az intézmények vezetői megismerkedjenek a Kolping Hotel elmúlt időszakban megvalósult fejlesztéseivel. A másik pedig, hogy a szakiskolák tanulói a jövőben akár a Kolping Hotelt is választhassák gyakorlati helynek. A hatalmas szálloda-komplexum ideális helyszín gyakorlati tapasztalat szerzésére többek között a felszolgáló, szakács, pék-cukrász, és gazdálkodás szak tanulóinak. A Kolping Hotelben modern munkakörnyezetben tapasztalhatják majd meg a tanulók a dolgos mindennapokat, szakmai fejlődésüket a szálloda tapasztalt munkatársai segítik majd.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Fenséges Szilveszter

Pompás óévbúcsúztató a víziló királyságban

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Szabadon engedhetem a gyerekeket és mindig találnak valamilyen elfoglaltságot az oviban, a labdás játszóteremben, az iskolásoknak kialakított termekben még akkor is ha odakinn napokig zuhog az eső. Kézműveskednek, bohóckodnak, kúsznak-másznak, rajzolnak, társasoznak és a 200 másik gyereknek hála mindig van kivel összebarátkozni. Ezen felül a gyerekcentrikus wellness részleg csak hab a tortán. Ha ott vagyunk néhány napot az "unatkozom" kifejezés eltűnik a szótáraikból.”

ErnaN129

TripAdvisor, 2019. november 06.

  • Búcsú 2.0

    Kormány mai döntése értelmében a szállodák 11.10-12.10. között nem fogadhatnak vendégeket.

    Tovább