Betöltés...
Megvannak a #kolpingnyar Instagram játék nyertesei

Megvannak a #kolpingnyar Instagram játék nyertesei

2019. 09. 09.

308 kép, 32 boomerang, 15 videó, sok-sok feledhetetlen élmény. Így zártuk szeptember 1-jén #kolpingnyar Instagram játékunkat, amivel a nyári vendégeink legemlékezetesebb kolpingos pillanatait kerestük. 

A feltöltők között komoly nyeremények kerültek kisorsolásra szeptember 9-én! A nyertesek kiválasztását a „vak” szerencsére bíztuk, egy szoftver segítségével egyetlen gombnyomással dőlt el, hogy kik lesznek a nyertesek.

+ Játékunknak lett egy különdíjasa is: Németh Pál. Ő ahhoz a korosztályhoz tartozik, aki nem Instagramon gyűjti az emlékeket. Az elmúlt 14 év unokás nyaralásain készült képeket egy szívet melengető videóban gyűjtötte nekünk össze.

Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük mindenkinek, aki játszott a #kolpingnyar Instagram játékunkkal. 

Kérjük a nyerteseket, hogy Instagram oldalunkon privát üzenetben jelentkezzenek! Mindenki mást, pedig hogy üsse be az Instagram keresőjébe a #kolpingnyar hashtaget, és nézze végig a képeket, érdemes!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Farsangi mulatság

Hercegnők és tűzoltók, itt az idő!

4.8 / 5

www.google.com

“A nagybetűs családbarát szálloda! Hatalmas élményekkel gazdagodva jöttünk ma haza, bár fájó szívvel! Minden korosztály talált számára megfelelő programot, de egy hét is kevés lenne, hogy minden programon részt vegyünk! Ha tehetjük újra megyünk!”

Péter Somorjai

Google, 2019. április 22.

  • Otthoni kényelem megújult környezetben

    2 épületünkben új színek és hangulatok költöztek a szobák és családi lakosztályok falai közé.

    Tovább
  • Egy forró kakaó Kajla útlevéllel

    A Magyar Turisztikai Ügynökség nagyszabású, országos kampányt indított „HOL VAGY KAJLA?” címmel, hogy a családok együtt fedezzék fel Magyarország csodáit. A kampány részeként minden magyar általános iskola, alsó tagozatos tanulója 1 db Kajla útlevelet kapott.

    Tovább