Betöltés...
Korán kezdték, de csodásan folytatták

Korán kezdték, de csodásan folytatták

2020. 02. 15.

Így is jellemezhetnénk a nagyon pici súllyal született babáknak az életútját, akik a zalaegerszegi Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány tevékenységének köszönhetően váltak életerős gyermekekké.

Az első babák már cseppet sem babák, hiszen idén ünnepli az alapítvány működésének 10. évfordulóját. A február közepén megrendezett jótékonysági bálon ezeknek a gyerekeknek a sikertörténetét és az összefogás erejét is ünnepelték a szervezők. A szervezet legfontosabb feladata koraszülöttek mentésének, intenzív gyógyításának és a gyermekek intenzív ellátásának elősegítése. Tevékenységük 365 napon át jelent 24 órás munkát. A rehabilitációs szakmai csapatuk országos szinten is az egyik legjobb. A legfrissebb szakmai képzések módszertanát alkalmazzák.

A bálnak több nemzetközi szereplője is volt. Itt volt Steven Dick, az Egyesült Királyság budapesti nagykövetének helyettese, a nagykövet Iain Lindsay képviseletében, és Douglas Arnott, a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány elnöke is.
Dr. Gárdos László osztályvezető főorvos, az alapítvány alapítója kiemelte az elmúlt 10 év legfontosabb eredményeit, köztük azt is, hogy ez idő alatt 1500 alkalommal mentettek gyermekéletet. Dóra János, az alapítvány kuratóriumi elnöke köszönetét fejezte ki a támogatóknak, akik nemcsak anyagiakkal, de jótékonysági rendezvényeikkel is segítették az alapítványt céljai elérésében. A bálon számos magánszemély tett nagy összegű felajánlást. Az adakozó kedvet tombolasorsolás is fokozta, ahol a kuratórium szállodás tagjának – Baldauf Csabának, a Kolping Hotel igazgatójának - felhívására számos szálloda is a jó ügy mellé állt. Az alapítvány ezúton is köszöni a szállodásoknak a támogatást!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Télűző hosszú hétvége

3 nap tele kalanddal, élménnyel

5.9 / 6

www.holidaycheck.de

“A szoba... fantasztikus! A gyerekeknek külön szoba van, szépséges emeletes ággyal, rejtett világítással, bunkival, tágas szekrényekkel. A fürdő gyönyörű, a szülői szoba is fullos. Nálunk egy tágas kertkapcsolatos terasz is volt, este nem kellett 9 kor lefeküdni, mert a gyerek alszik.”

szabotimi55

TripAdvisor, 2019. október 24.

  • Baldauf Csaba ismét a Turizmus 50 fontos szereplője között

    Szállodánk igazgatója 9. alkalommal kapott helyet az előkelő listán az idén 10. jubileumát ünneplő kiadványban.

    Tovább
Familotel