Betöltés...
Korán kezdték, de csodásan folytatták

Korán kezdték, de csodásan folytatták

2020. 02. 15.

Így is jellemezhetnénk a nagyon pici súllyal született babáknak az életútját, akik a zalaegerszegi Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány tevékenységének köszönhetően váltak életerős gyermekekké.

Az első babák már cseppet sem babák, hiszen idén ünnepli az alapítvány működésének 10. évfordulóját. A február közepén megrendezett jótékonysági bálon ezeknek a gyerekeknek a sikertörténetét és az összefogás erejét is ünnepelték a szervezők. A szervezet legfontosabb feladata koraszülöttek mentésének, intenzív gyógyításának és a gyermekek intenzív ellátásának elősegítése. Tevékenységük 365 napon át jelent 24 órás munkát. A rehabilitációs szakmai csapatuk országos szinten is az egyik legjobb. A legfrissebb szakmai képzések módszertanát alkalmazzák.

A bálnak több nemzetközi szereplője is volt. Itt volt Steven Dick, az Egyesült Királyság budapesti nagykövetének helyettese, a nagykövet Iain Lindsay képviseletében, és Douglas Arnott, a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány elnöke is.
Dr. Gárdos László osztályvezető főorvos, az alapítvány alapítója kiemelte az elmúlt 10 év legfontosabb eredményeit, köztük azt is, hogy ez idő alatt 1500 alkalommal mentettek gyermekéletet. Dóra János, az alapítvány kuratóriumi elnöke köszönetét fejezte ki a támogatóknak, akik nemcsak anyagiakkal, de jótékonysági rendezvényeikkel is segítették az alapítványt céljai elérésében. A bálon számos magánszemély tett nagy összegű felajánlást. Az adakozó kedvet tombolasorsolás is fokozta, ahol a kuratórium szállodás tagjának – Baldauf Csabának, a Kolping Hotel igazgatójának - felhívására számos szálloda is a jó ügy mellé állt. Az alapítvány ezúton is köszöni a szállodásoknak a támogatást!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Téli vakáció

2 ünnep között végre újra együtt

4.8 / 5

www.google.com

“Ha ezen a helyen a gyermek unatkozna, azon roppant módon csodálkoznék... Tucatnyi kikapcsolódási lehetőség, közben a szülők is lélegzethez jutnak. Tiszta szívből ajánlom! Minden évben vissza szeretnék térni, hogy a gyermekem ahogy növekszik, egyre több élményt tudjon ott szerezni, mert az eszközök tökéletesen adottak hozzá!”

BNyErika

TripAdvisor, 2020. július 02.

  • Búcsú 2.0

    Kormány mai döntése értelmében a szállodák 11.10-12.10. között nem fogadhatnak vendégeket.

    Tovább