Betöltés...
A szállodaigazgató levele (Frissítve 04.14!)

A szállodaigazgató levele (Frissítve 04.14!)

2020. 03. 20.

Kedves Vendégeink! Emlékszünk néhány nagyon régi karácsonyra, amikor a Kolping Hotel zárva volt pár napig. Mert MI úgy döntöttünk. Most újra zárva van, mert ez mindannyiunk közös érdeke.

Vigyáznunk kell Önökre, a Vendégekre. És vigyáznunk kell a 160 munkatársunkra. Mindent elkövetek, hogy ne maradjanak segítség nélkül, és együtt készülhessünk a visszatérésre!
Nagyon nehéz időszak ez a turizmusban dolgozóknak (is). Mi, akik mindig mások szabadságát töltjük meg élménnyel, most kényszerszabadságon vagyunk.
Üresek a játszóterek. Az új csúszdákat nincs, aki kipróbálja. Bobó is elbújt, legalább Mimi és Pikkó vele van.

Így tervezzük most (04.14-én): 2020.05.29-ig a Kolping Hotel nem fogad vendégeket.
Távolabbra még nem nézünk. Ha eljön az ideje, időben jelentkezünk.

Már van foglalása?

 • Ha a zárvatartás idejére foglalt, Önt már külön megkerestük vagy  a napokban megkeressük levélben kedvező módosítási és lemondási lehetőséggel.
 • Ha május 29. utáni időpontra foglalt, kérjük még várjon a döntéssel. Figyeljük a híreket, és időben jelentkezni fogunk. Díjmentesen módosíthatja vagy lemondhatja, ha a helyzet körülöttünk még mindig nem a gondtalan utazásról szól.

A háttérben közben nem maradunk tétlen!

 • A legszigorúbb egészségügyi-biztonsági intézkedések mellett dolgozunk. A hotel minden zegzugát kitakarítjuk, ellenőrizzük, megjavítjuk, kicsinosítjuk. Hogy mikor újra gyerekkacajtól lesz vidám a park… minden rendben legyen. Mi készen állunk majd a nyitásra. Szebben, izgalmasabban mint valaha.
 • Képezzük magunkat, és ennek Önök látják majd az előnyeit. Új receptek, új programok, … lesz időnk gondolkodni!
 • És természetesen lesz kolléga a telefonvonalak végén, és az e-mailek is célba érnek. Tervezgessék a nyarat, és kérjenek ajánlatot, foglaljanak. Rugalmasan fogjuk kezelni a foglalásokat, nem vállalnak terhet az előre tervezéssel. A hosszú bezártság után gyógyír lesz szállodánk minden megszokott szolgáltatása és újdonsága.

Maradjunk kapcsolatban!

 • A távolból is segítjük majd a 4 fal közé szorult gyerekeket szórakoztatni #bobohazhozmegy kihívásunkkal.
 • Facebook oldalunkon a Bobó-rajongóknak exkluzív tartalmakkal és játékkal készülünk.
 • Törzsvendégeknek kulisszák mögötti tartalmak a Kolping Hotel VIP csoportban! (Benne vannak már a csoportban? Beszélgessünk online!)

Köszönjük az eddigi bíztató szavakat, ebből merítünk most erőt! Büszkék vagyunk a NAGY Kolping családra, a mi közösségünkre.

Vigyázzanak magukra! Mi így búcsúztunk:

Baldauf Csaba
Szállodaigazgató

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“A szoba... fantasztikus! A gyerekeknek külön szoba van, szépséges emeletes ággyal, rejtett világítással, bunkival, tágas szekrényekkel. A fürdő gyönyörű, a szülői szoba is fullos. Nálunk egy tágas kertkapcsolatos terasz is volt, este nem kellett 9 kor lefeküdni, mert a gyerek alszik.”

szabotimi55

TripAdvisor, 2019. október 24.

 • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

  Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
  Tovább
Familotel