Betöltés...
Közösen egy nemes célért

Közösen egy nemes célért

2015. 04. 08.
A Kolping Hotel 2015-ben is a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány céljai mellett áll ki.


De azt kevesen tudják, hogy a Kolping Hotel jótékony is, hiszen évről-évre jótékony célokra is áldoz. A gyermekek és rajtuk keresztül a családok támogatása fontos célkitűzése a szállodának. A Csodalámpa Alapítvánnyal együttműködve több alkalommal igyekeztünk hozzájárulni a súlyos betegségben szenvedő gyermekek gyógyulásához. Támogattuk már többek között a Baptista Szeretetszolgálatot, a Pető Intézetet és a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány munkáját is.

2015-ben a hotel – a tavalyihoz hasonlóan - a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványcéljainak támogatása mellett áll ki. Magyarországon minden 12. gyermek koraszülöttként jön a világra! Koraszülött mentésre akkor van szükség, ha a kicsik olyan helyen látják meg a napvilágot, ahol nincsenek meg az ellátásukhoz szükséges feltételek. Ilyenkor koraszülött mentőautóban szállítják őket a legközelebbi koraszülött osztályra. Ez a tevékenység jól felszerelt, speciális mentőautókat, szakképzett személyzetet és 24 órás készenlétet igényel. A környék megyéiben a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány látja el ezt a feladatot.

Szállodánk igazgatójának, Baldauf Csabának különösen fontos ez az ügy. "A tevékenység középpontjában a koraszülött gyermekek mentése és életkilátásaik javítása áll kiegészítve a gyermek rehabilitációval és intenzív tevékenységgel. Ezt az összetett feladatot, nem lehet nem támogatni."

Az alapítvány legutóbb különleges ügy miatt tartott adománygyűjtő bált, melynek keretében a teljes bevétellel a Zalai Megyei Kórház Csecsemő és Gyermekosztály munkáját, illetve a kórház területén létrejövő baba-mama ház megvalósítását támogatta. A baba-mama ház olyan szülők számára biztosít szállást térítésmentesen, akiknek beteg gyermeke az otthontól távol eső kórházban gyermekintenzív osztályon, illetve a gyermek rehabilitáción esik át.

Kérjük, ha megteheti, támogassa Ön is a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványt, hogy még hatékonyabban segíthessenek kis betegeiknek és családjaiknak!

Köszönjük!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Másodszor jöttünk és imádtuk a pihenés minden percét, kislányom már most kiszámolta mennyit kell aludni, míg újra jöhet...:) Az ételek fantasztikusak, bármit kóstoltunk mind ízlett, minőségi és nagyszerűen elkészítve! Biztosan jövünk még!”

Limp-Mészáros Eszter

Facebook, 2020. január 17.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel