Betöltés...
Mikulás az Arénában

Mikulás az Arénában

2023. 12. 03.
az egész családnak

Láttál már Mikulást trambulinon? És csúszdán száguldva? A Nagyszákállú idén aktívan készül az éjszakai kalandjára. Vasárnap délelőtt az Arénába látogat, hogy egy vidám délelőttöt töltsön együtt a gyerekekkel. Itt a lehetőség, hogy egy igazán rutinos háztetőmászótól kérj tanácsot mielőtt nekiveselkednél a felhőkarcolók meghódításának.

Egy gyors bemelegítés, egy kis játék, és már érkezik is a Mikulás, énekeljünk együtt! Egy mese alatt megpihenünk, és erőt gyűjtünk az újabb kalandok előtt. Üldözz denevéreketcélozz szörnyekre, és mássz mint egy ninja! Itt minden szuperképességedre szükséged lesz! 

Síeltél már az alsópáhoki dombokon? Most házhoz hozzuk a havas lejtőket! És az óriás csúszáshoz még az Arénából se kell kilépned. A Mikulás hétvégére érkezik új Super Alpine Racer szimulátor játékunk, ahol az egész téli időszakban profi síversenyzőként száguldhatsz. December 3-10. között ingyenes próbajáték, érdemes kihasználni! A bevezető hét után a játék 2 zsetonnal működik.

A fizikai erőd mellett a tudásodat is próbára teheted. Válaszolj a kvízkérdésekre, teljesítsd a játékos feladatokat! Naná, hogy Fun Parkos ajándékok is várnak a legjobbakra.

A program december 3. vasárnap a délelőtti játékidőre érvényes belépővel látogatható. Hogy biztosan ne maradj le, biztosítsd be a helyed online jeggyel előre!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

1 nagyi/papi ingyen pihen!

Nagy pihenés nagyszülővel

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Olyan, mint egy kicsi, a való világtól távoli csodaország. Mindenki nagyon kedves, a kedvesség átragad még a vendégekre is”

Anonymus

szallas.hu, 2022. augusztus 09.

  • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

    A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

    Tovább
Familotel