Betöltés...
Minden nap gyereknap

Minden nap gyereknap

2024. 05. 24 - 2024. 05. 26.
az egész családnak

A sok-sok nagyon fontos gyerek-tennivaló közben anyát és apát engedd el nyugodtan masszázsra! Reggeli után futás Bobóországba, sulisoknak tini-barkácsra. Vigyázz, le ne késs a pedálos gokartról. Tekerés után pár perc ugra-bugra az óriás párnán, majd felkapaszkodhatsz a világítótoronyba, körbeszaladhatsz a kalózhajón, végigszáguldhatsz a drótkötélpályán.

Gyorsan pár falat a gyomrodba, délutáni alvás – na, azt tegyük el majd otthonra, helyette inkább irány az uszoda! Kígyó csúszda, delfin, bohóc, vízipuska, alagút, sőt, egy néni még úszást is tanít! Elfáradtál? Ülj be a sókabinba, izzadj egyet a gyerekszaunában! Bobós vagy Mimis csillámtetkód van már? Vacsi előtt belefér még egy kereső-játék Bobóországban. Aztán jöhet a vacsi, pizsi, alvás … Vicc volt! Dehogy alvás, inkább futás. Méghozzá a bűvészműsorra. Még mindig nem fáradtál el? Akkor mászd meg a négyemeletes játékvárat, csússz le a tetejéről, és „csobbanj” egyet a labdafürdőben. Az elalvás előtti pár másodpercben gondold végig, mit hagytál ma ki: foci, egyensúlyozó játékok a recepciónál, gyerektorna… Jó éjszakát! Szerencsére holnap kezdődik minden elölről!

Még több felejthetetlen élmény az egész családnak! Interaktív mászófalakkal, beltéri kötélpályával és trambulin mezőkkel vár a Bobo Fun Park Adrenalin Arénája a szomszédban!

  • Foglalja csomagban a legjobb áron! Szobafoglaláskor válassza kedvezményes, 2x4 órás családi Adrenalin+ belépőt tartalmazó csomagajánlatunkat!
  • Később döntene? A Bobo Fun Park weboldalán előre, online vásárolhat kifejezetten hotelvendégeknek szóló egésznapos jegyeket. A mászófalak és kötélpályák használatához válassza az Adrenalin+ belépőket!

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

(Mese)filmbe illő nyár

Indulhat a mozi!

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Az egész család nagyon szeret idejönni. Ez az a hely ahova mikor elmegyünk tényleg mindenki kikapcsolódhat! A kedvességük megfizethetetlen. Az ételek változatosak és nagyon finomak. Csak ajánlani tudom.:) ”

Jutca

TripAdvisor, 2020. február 02.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel