Betöltés...
Miniszteri elismerés a Kolpingba - Gerlei Éva két évtizednyi munkájának elismerése

Miniszteri elismerés a Kolpingba - Gerlei Éva két évtizednyi munkájának elismerése

2016. 11. 21.
A 20. jubileumunk ünnepének megkoronázásaként különleges hír érkezett hozzánk a napokban! Gerlei Éva, szállodánk programszervezője Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült.


Az elismeréssel egyidőben megtörtént a felterjesztés a Pro-Familiis díjra. A rangos kitüntetést az Emberi Erőforrás Minisztériuma és a családokért felelős államtitkár ítéli oda minden évben azoknak, akik sokat tesznek a családok boldogságáért.

Gerlei Éva a szálloda fennállásának 20 évében a családokért végzett intenzív fejlesztő és támogató munkájáért kapta az elismerését. Ha röviden szeretnénk Évát bemutatni, akkor neki köszönhetjük, hogy annyi dolgot lehet a hotelben csinálni, hogy néha a bőség zavarával küzdenek a vendégek.

A felterjesztésekből összesen 10 kitüntetés adományozható és nagy büszkeséggel töltene el bennünket, ha az egyikkel Éva munkásságát ismernék el. A díjat május 15-én a Családok Nemzetközi Napján adják át majd hivatalosan.

Aligha akad olyan vendégünk, aki ittléte során ne találkozott volna programszervezőnkkel. Ha jártak pl. „Kulisszák mögötti háznézésen” nálunk, azt biztosan ő tartotta. Stílusosan, nézzünk be most a kulisszák mögé:

Ki is Gerlei Éva, honnan vezetett az útja a Kolping Hotelbe, és mi minden történt az elmúlt 20 évben?
Gerlei Éva német nemzetiségi tanító, könyvelő, vállalati tervező, statisztikus végzettségét követően idegenvezető és szakfordító képesítést is szerzett. A Kolping Szakoktatási Intézetben nyelvtanárként eltöltött évei után csatlakozott az alsópáhoki Kolping Hotel kezdő csapatához, segítve annak megalapítását és indítását.

Programszervezőként és igazgató helyettesként aktív alakítója és létrehozója a közösen elképzelt három generációs családbarát szállodai koncepciónak. A szálloda indulásakor elsődleges feladata volt a Magyarországon szállodai keretek között elsőként induló óvodai és gyermekfoglalkoztató szakmai program összeállítása, és az üzemeltetést végző óvónők képzése, betanítása erre a speciális feladatra.
Munkatársaival együttműködve mindig nagy hangsúlyt fektetett az értékalapú szórakoztató programok kialakítására, a korosztályonkénti kreatív képességek kibontakoztatására, valamint egész évre vonatkozóan a nemzeti, egyházi és népszokásokból adódó ünnepkörök megfelelő, gyerekek által is értelmezhető feldolgozására és programokba építésére.

Programgazdag hétvégéket és témaheteket dolgozott kis, ahol a szülő-gyerek viszonyának fejlesztése, a gyerekek szenzorikus, motorikus, érzelmi képességének fejlesztése, valamint a szülők közti párkapcsolatok fejlesztése, megerősítése volt az elsődleges cél.

Az elmúlt években a gyerekek egészségtudatos fejlesztése érdekében létrehozta kollégáival a Bobó Wellnesst, ahol a gyerekekre specializálódott programokat szerveznek (lúdtalp torna, átmozgató torna, tartásjavító torna, agytorna, gyerek jóga). A gyerekek életmód nevelését kiegészítette az elmúlt években az ökológiailag tudatos életvezetés programmal, ahol ismeretterjesztő témákat (hulladék- és vízgazdálkodás, újrahasznosítás témakörben) játékos szinten tett a programok részévé.

Az említett programokkal az elmúlt 20 évben több tízezer gyereket értünk el. Éva nem csak a gyerekek szórakozásával foglakozik, hanem a szülők számára is szervez tartalmas kikapcsolódást: kommunikációs tréningek, Léghajó elsősegélynyújtó program, Kolping Családi Akadémia előadásai... Természetesen a nyugdíjas generációról sem feledkezik meg, és a korosztálynak megfelelő programokból is vonzó választékot állít össze. Mindemellett aktív részese a szálloda jótékonysági programjainak is.

A 20 éves jubileum kapcsán pedig egy olyan program sorozat lebonyolítása fűződik a nevéhez, ami szintén rendhagyó szállodai keretek közt: az 52 hétre hívtunk meg 52 vendéget, akik elsődlegesen gyermekeket nevelő szülők, mindemellett művészek, előadók, olimpiai bajnokok, …, olyan ismert emberek, akik számára a család plusz támogatást jelent céljaik elérésében. Éva szervezte, előkészítette, konferálta fáradhatatlanul, hétről-hétre.

Éva munkája nélkül a Kolping Hotel ma nem tartana ott, ahol tart. Személye és tevékenysége elválaszthatatlan attól a képtől, amiért a Kolping Hotel ismert és elismert szálloda lett határainkon innen és azon túl is.

A szálloda vezetősége és valamennyi munkatársa nevében gratulálunk Évának az elismeréshez, és büszkék vagyunk rá, hogy egy csapatban dolgozhatunk Vele!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

4.8 / 5

www.google.com

“A Hanami Beauty&Spa egy csodálatos hely. Mindenkinek szívből ajánljuk! ”

Dobi-Kiss Veronika

Facebook, 2022. július 27.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel