Betöltés...
Négy csillag, immár 6 éve

Négy csillag, immár 6 éve

2016. 05. 01.
A HOTELSTARS nagykövete, Görög Zita járt nálunk, hogy hivatalosan is minősítse szállodánkat.


Nálunk pihent Görög Zita! Bár nem is igazán pihent, hiszen a Hotelstars nagyköveteként töltött el nálunk néhány napot, hogy hivatalosan is minősítse szállodánkat. De mi is az a Hotelstars? A Hotelstars 2009 óta egy új, egységes európai szállodaminősítő rendszer. 2010-ben elsők között nyertük el négy csillagot ebben az új rendszerben. Az egységes Hotelstars minősítési rendszer bevezetésével a vendég Európa 16 országában biztos lehet abban, hogy a választott hotelben az adott kategóriában elvárható minőséggel találkozik. A Hotelstars összesen 270 feltételt vizsgál, ráadásul különösen nagy hangsúlyt helyez a szálloda szolgáltatásainak magas színvonalára, köztük a wellnessre és a kifogástalan alváskomfortra. A hotelstars.hu oldalon ellenőrizheti, hogy az Ön által választott szálloda rendelkezik-e hivatalos Hotelstars csillagokkal és megtudhatja, hogy mit várhat el az egyes szállodai kategóriáktól!

Örülünk neki, hogy a Hotelstars nagykövete, Görög Zita is kipróbálta családjával szolgáltatásinkat, és elégedetten tértek haza szállodánkból. És persze büszkék vagyunk rá, hogy 2010 óta magunkénak tudhatjuk a hivatalos Hotelstars csillagokat igazoló Nemzeti Tanúsító Védjegy táblánkat.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Csak én és a gyerek(ek)

Nem számít, miért utazik egyedül a gyerek(ek)kel

4.8 / 5

www.facebook.com

“A felnőtt wellnessben szinte az egész hétvége alatt kettesben voltunk a feleségemmel, nagyon kellemeset tudtunk pihenni. :) Ja és a páros masszázs is isteni volt... :)”

mmaarrccii

TripAdvisor, 2020. szeptember 22.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel