Betöltés...
Négy csillag, immár 6 éve

Négy csillag, immár 6 éve

2016. 05. 01.
A HOTELSTARS nagykövete, Görög Zita járt nálunk, hogy hivatalosan is minősítse szállodánkat.


Nálunk pihent Görög Zita! Bár nem is igazán pihent, hiszen a Hotelstars nagyköveteként töltött el nálunk néhány napot, hogy hivatalosan is minősítse szállodánkat. De mi is az a Hotelstars? A Hotelstars 2009 óta egy új, egységes európai szállodaminősítő rendszer. 2010-ben elsők között nyertük el négy csillagot ebben az új rendszerben. Az egységes Hotelstars minősítési rendszer bevezetésével a vendég Európa 16 országában biztos lehet abban, hogy a választott hotelben az adott kategóriában elvárható minőséggel találkozik. A Hotelstars összesen 270 feltételt vizsgál, ráadásul különösen nagy hangsúlyt helyez a szálloda szolgáltatásainak magas színvonalára, köztük a wellnessre és a kifogástalan alváskomfortra. A hotelstars.hu oldalon ellenőrizheti, hogy az Ön által választott szálloda rendelkezik-e hivatalos Hotelstars csillagokkal és megtudhatja, hogy mit várhat el az egyes szállodai kategóriáktól!

Örülünk neki, hogy a Hotelstars nagykövete, Görög Zita is kipróbálta családjával szolgáltatásinkat, és elégedetten tértek haza szállodánkból. És persze büszkék vagyunk rá, hogy 2010 óta magunkénak tudhatjuk a hivatalos Hotelstars csillagokat igazoló Nemzeti Tanúsító Védjegy táblánkat.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Stoller® Babaúszó Tábor

Vízalatti babakaland

4.8 / 5

www.google.com

“Az animátorok/óvó nénik csodásak, a lányaim imádják őket...(Egy nyomos érv a visszatérésre! A gyerekek délelőtt az oviban - a legjobb kezekben - a felnőtteknek pedig van 3 órájuk magukra!) A masszőrök fantasztikusak!”

attilaw2015

TripAdvisor, 2020. október 20.

  • Baldauf Csaba ismét a Turizmus 50 fontos szereplője között

    Szállodánk igazgatója 9. alkalommal kapott helyet az előkelő listán az idén 10. jubileumát ünneplő kiadványban.

    Tovább
Familotel