Betöltés...
Nemzetközi elismerés a Kolping Hotelnek

Nemzetközi elismerés a Kolping Hotelnek

2020. 03. 01.

Az INTERNATIONAL HOSPITALITY AWARDS® ünnepélyes díjátadó gáláját március 1-jén tartották Kijevben. A LEGJOBB CSALÁDI HOTEL kategóriában a Kolping Hotel Spa & Family Resort lett a győztes!

350 jelentkező nevezett a rangos, nemzetközi versenyre, ahol bármely európai szálloda pályázhatott. A jelentkezőkből szakmai zsűri választotta ki a 135 döntőst. Kategóriánként 5 hotel jutott be a legjobbak közé, így összesen 27 kategóriában 27 győztest ünnepelt a szakma az ünnepélyes díjátadón.
A nemzetközi zsűrinek egységes szempontrendszer alapján kellett a beérkezett pályamunkákat minősíteni. A zsűritag a saját országát nem minősíthette. A pályázat tisztaságát egy extra ellenőrző szint is biztosította. Egy független szakmai szervezet ellenőrizte a zsűritagokat, hogy minden egyes pályázatot alaposan, személyesen vizsgáltak-e át. A szállodák által készített szakmai pályázatok mellett az online vendégvélemény oldalakon található értékelések és a szálloda saját honlapja is számítottak az elbírálás során.
A rendezvényt egy szakmai konferencia is kísérte, ahol a résztvevők többek között a jövőkutatásról, új marketing stratégiákról és termékfejlesztésről is hallgathattak előadásokat. A színvonalas gálaest az Oscar díjátadók hangulatát idézte. Saját területükön mértékadó minőséget jelentő szállodák vezetői és a szállodaszakma nemzetközi szinten is elismert szakemberei képviseltették magukat. Családbarát kategóriában most először mérethették meg magukat a hotelek. A helyszínen Baldauf Csaba, a Kolping Hotel igazgatója és Sós Éva igazgató helyettes büszkén vették át a verseny történetének első LEGJOBB CSALÁDI HOTEL díját.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Egy Szilveszter mind fölött

Bobófalva Szövetsége

4.8 / 5

www.facebook.com

“A reggeli és a vacsorai svédasztal látványa és ízvilága is pazar volt. Minden típusú étel megtalálható. A gyerekpüréktől kezdve a marinált kacsacombig.”

NKK093

TripAdvisor, 2019. február 05.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább