Betöltés...
Nők, Anyák, Feleségek – Ünnepeljünk!

Nők, Anyák, Feleségek – Ünnepeljünk!

2024. 03. 08 - 2024. 03. 10.
az egész családnak

Ez a hétvége a nőké! Szóljon most minden róluk! Egy röpke hétvégi pihenés, mégis igazi feltöltődés. A hotel programjait most a hölgyek óhaja szerint szervezzük, a kávézóban még a habos kávé és koktélkínálat is a női szemeket gyönyörködteti. Mi persze azt is tudjuk, hogy Anya akkor tud Nő lenni teljes nyugalomban, ha közben a gyerekek jól érzik magukat. Erről is gondoskodunk, megígérjük!

 • A közös alkotás öröme - minőségi idő anyukáknak és gyerekeiknek a kézműves foglalkozásokon. Az alapanyagok előkészítése ezúttal a mi gondunk!
 • Zenés est zenekedvelő kicsiknek, és az örömükbe belefeledkező felnőtteknek.
 • Érdemes megízlelni a női koktélt mézelő virággal, vagy választani a habos latte kínálatból. Egy kis jázminszirup jöhet, igaz?
 • Uraim! Szépség központunkban egy kényeztető kozmetikai programmal is meglephetik a hölgyeket: elűzi a stresszt, feltölt, kikapcsol. A +36 70 5041 967-es telefonszámon akár előre is foglalhatnak időpontot!

Megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Min. 3 éjszaka foglalása esetén a gyerekárakból 50% kedvezményt adunk.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Még több felejthetetlen élmény az egész családnak! Interaktív mászófalakkal, beltéri kötélpályával és trambulin mezőkkel vár a Bobo Fun Park Adrenalin Arénája a szomszédban! 

 • Foglalja csomagban a legjobb áron! Szobafoglaláskor válassza kedvezményes, 2x4 órás családi Adrenalin+ belépőt tartalmazó csomagajánlatunkat!
 • Később döntene? A Bobo Fun Park weboldalán előre, online vásárolhat kifejezetten hotelvendégeknek szóló egésznapos jegyeket. A mászófalak és kötélpályák használatához válassza az Adrenalin+ belépőket!

Kapcsolódó akciók

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Tavaszi szünet és húsvét

Ünnepi hagyományok és iskolásszórakoztatás

4.7 / 5

www.facebook.com

“Itt tényleg a kapun kívül hagyjuk a gondokat, az önfeledt szórakozás, pihenés, kikapcsolódás az elsődleges "feladat", ami nagyon jót tesz felnőttnek, gyereknek egyaránt.”

DBogii

TripAdvisor, 2020. november 05.

 • Baldauf Csaba ismét a Turizmus 50 fontos szereplője között

  Szállodánk igazgatója 9. alkalommal kapott helyet az előkelő listán az idén 10. jubileumát ünneplő kiadványban.

  Tovább
Familotel