Betöltés...
Nők, Anyák, Feleségek – Ünnepeljünk!

Nők, Anyák, Feleségek – Ünnepeljünk!

2022. 03. 04 - 2022. 03. 06.
az egész családnak

Ez a hétvége a nőké! Szóljon most minden róluk! Egy röpke hétvégi pihenés, mégis igazi feltöltődés. Mi persze azt is tudjuk, hogy Anya akkor tud Nő lenni teljes nyugalomban, ha közben a gyerekek jól érzik magukat. Erről is gondoskodunk, megígérjük! 

Ízelítő a programból:

 • A közös alkotás öröme - minőségi idő anyukáknak és gyerekeiknek a kézműves foglalkozásokon. Az alapanyagok előkészítése ezúttal a mi gondunk!
 • „Keresd a Nőt!” – Hahó felnőttek! Játsszunk együtt!
 • Gyerekkoncert zenekedvelő kicsiknek, és az örömükbe belefeledkező felnőtteknek.
 • Egy igazi női program - Sminkiskola a Hanami Beauty & Spa-ban.
 • Érdemes megízlelni a női koktélt mézelő virággal, vagy választani a habos latte kínálatból. Egy kis jázminszirup jöhet, igaz?
 • Ugye vannak tipikusan női borok? Borszakértőnk gondosan válogatott erre az alkalomra.
 • Uraim! Egy különleges „Rózsacsokorral” lephetik meg a hölgyeket. Egy kényeztető kozmetikai program a szépség központunkban: elűzi a stresszt, feltölt, kikapcsol. A +36 70 5041 967-es telefonszámon akár előre is foglalhatnak időpontot!

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Megéri a hétvégét kicsit meghosszabbítani! Ebben az időszakban ugyanis az év legalacsonyabb áraiból adjuk a kedvezményeket: 4 éj esetén 20%-ot!

Még több felejthetetlen élmény az egész családnak! Interaktív mászófalakkal, beltéri kötélpályával és trambulin mezőkkel vár a Bobo Fun Park Adrenalin Arénája a szomszédban! Bátorságpróba és aktív szórakozás akár délelőtt és délután többször is. A szállóvendégként vásárolt belépő az adott napon mindkét 4 órás játékidőre érvényes!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Stoller® Babaúszó Tábor

Babakaland 20% kedvezménnyel

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“A szoba kulturált, szép, világos és tiszta, a fürdőszoba is, és a nem-extra baba-extráktól egészen otthonos hangulatú.”

Vasné Turbók Alexandra

Facebook, 2020. október 08.

 • Adventi szállodás összefogás Hévízen és környékén

  A budapesti Szent Margit Kórház oltási koordináció vezetője, dr. Meszlényi-Kreka Judit szállodánk igazgatójához, Baldauf Csabához fordult segítségért.

  Tovább