Betöltés...
Ötből négyszer a TOP50-ben

Ötből négyszer a TOP50-ben

2018. 02. 01.
A turisztikai lapkiadásra fókuszáló Turizmus Kft. 2018-ban ötödször jelentette meg a hazai idegenforgalom TOP 50 című kiadványát, amelybe olyan szakembereket választottak be, akik a 2017-es évben befolyással voltak Magyarország turizmusának működésére.

A legbefolyásosabb 50 szakember között – immár negyedszer - helyet kapott szállodánk igazgatója, Baldauf Csaba is.

A hazai idegenforgalom 50 legbefolyásosabb személyét bemutató kiadványba évről évre nemcsak szállodai szakembereket válogatnak be, hanem művészeket, egykori élsportolókat, olimpikonokat is. Olyanokból áll a Top 50, akik munkájukkal valamilyen területen egyedit és meghatározót alkottak. Teljes sorrendet az 50 személyiség közt most sem állítottak fel, belátva, hogy szinte lehetetlen összevetni egy politikus teljesítményét akár egy szállodaigazgatóéval, akár egy fesztiválszervezőével.

Baldauf Csaba és az általa vezetett csapat több mint két évtizedes munkája eredményeként az alsópáhoki Kolping Hotel példaértékű teljesítményt nyújt a hazai családbarát szállodák piacán, sőt nemzetközi hírnevet is szerzett magának.

„Nem tudunk elég jók lenni, de mindig tudunk jobbak lenni.” – így szól az igazgató mottója a Top 50 kiadványban. Örülünk, hogy a törekvéseinket a szakma és a vendégek is értékelik!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Advent 4. hétvégéje

Ez már majdnem karácsony!

4.8 / 5

www.facebook.com

“Minden megvan ami a kellemes, szórakoztató időtöltéshez kell. Számtalan játszótér, hatalmas csúszdák kint, bent a játszóház, az ovi és a bölcsi, és a wellnessfürdőről még nem is beszéltünk.”

B. Szilvia

TripAdvisor, 2021. május 25.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább