Betöltés...
Ötből négyszer a TOP50-ben

Ötből négyszer a TOP50-ben

2018. 02. 01.
A turisztikai lapkiadásra fókuszáló Turizmus Kft. 2018-ban ötödször jelentette meg a hazai idegenforgalom TOP 50 című kiadványát, amelybe olyan szakembereket választottak be, akik a 2017-es évben befolyással voltak Magyarország turizmusának működésére.

A legbefolyásosabb 50 szakember között – immár negyedszer - helyet kapott szállodánk igazgatója, Baldauf Csaba is.

A hazai idegenforgalom 50 legbefolyásosabb személyét bemutató kiadványba évről évre nemcsak szállodai szakembereket válogatnak be, hanem művészeket, egykori élsportolókat, olimpikonokat is. Olyanokból áll a Top 50, akik munkájukkal valamilyen területen egyedit és meghatározót alkottak. Teljes sorrendet az 50 személyiség közt most sem állítottak fel, belátva, hogy szinte lehetetlen összevetni egy politikus teljesítményét akár egy szállodaigazgatóéval, akár egy fesztiválszervezőével.

Baldauf Csaba és az általa vezetett csapat több mint két évtizedes munkája eredményeként az alsópáhoki Kolping Hotel példaértékű teljesítményt nyújt a hazai családbarát szállodák piacán, sőt nemzetközi hírnevet is szerzett magának.

„Nem tudunk elég jók lenni, de mindig tudunk jobbak lenni.” – így szól az igazgató mottója a Top 50 kiadványban. Örülünk, hogy a törekvéseinket a szakma és a vendégek is értékelik!

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

A legidősebb gyerek ingyen pihen

4 éjtől ajándék Bobo Fun Park belépővel

4.8 / 5

www.google.com

“Gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt fantasztikus, varázslatos hely! Feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz, pihenéshez minden adott! Változatos programkavalkád, nagyon kedves, segítőkész személyzet! ”

Gréta S

TripAdvisor, 2023. augusztus 14.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel