Betöltés...
Ötletek tini-partikra és zsúrokra

Ötletek tini-partikra és zsúrokra

2016. 11. 30.
A Kolping Hotel egész évben 20. jubileumát ünnepli, jeles vendégek programjaival. Ezúttal Szám Kati, a Képmás családi magazin főszerkesztője járt nálunk családjával és megmutatta nekünk a legklasszabb csoportban játszható játékokat. Kati imádja a gyerekeit és a gyerekeket általában. Minden korosztály részére készültek (hiszen Kati gyermekei is aktívan részt vettek a program lebonyolításában).


Minden szórakozás a társaságon múlik. Még csak drága és sok eszközre sincsen szükség a csapatban való szórakozáshoz. Egyik másik játék olyan vicces volt, hogy pókerarccal senki sem bírta fél percnél tovább. Ilyen az „evolúció” nevű játék, ami lényegében egy kő-papír-olló továbbjutással menetelő szerepjáték, ahol a játékosok szinteket ugorhatnak, ha ők nyernek. Aki legelsőként válik tojásból szupermenné, az az abszolút nyertes. A tojást követi közben, a csirke, majd a sas fázis.

Kipróbáltunk egy bizonyos „labdás” játékot. Ez egy fokozatosan nehezíthető memóriajáték, miközben a játékosok önkéntelenül is memorizálják egymás nevét. Így kiváló lehet ismerkedős játékként, csapatépítő jelleggel is. Facebook oldalunkon több fotó is látható, amik a játékok közben készültek.

Köszönjük Szám Katinak és családjának, hogy új játékokat tanulhattunk.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Csak én és a gyerek(ek)

Nem számít, miért utazik egyedül a gyerek(ek)kel

4.8 / 5

www.facebook.com

“Két apartmanházat béreltünk, melyek kiválóan felszereltek, szépek, mindent igényt kielégítőek voltak, kialakításuk gyermekbarát, az ágyak nagyon kényelmesek. A házak kellemes környezetben találhatók.”

szervezo2019

TripAdvisor, 2020. július 09.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel