Betöltés...
Panarom immunerősítő gyermekmasszázs

Panarom immunerősítő gyermekmasszázs

Minimum 2 éj esetén
Érvényes: 2023.01.02-2023.12.31.

A gyermekek is megérdemlik a lazítást, hiszen meg kell felelniük az iskolában, különböző foglalkozásokon, sportban, tanulmányi versenyeken és még otthon is. A masszázs során a Panarom aromaterápiás, kifejezetten gyermekeknek kifejlesztett növényi illóolaját használjuk, melyek erősítően hatnak az immunrendszerre és bátorítóan a lélekre. A masszázs során a hát, a lábak és a kar izmai kerülnek átmasszírozásra.

Mikor ajánljuk?

  • Olyan helyzetekben, amikor a gyermek közösségbe megy és szüksége van immunerősítésre, védelemre a Panarom immunerősítő gyermekmasszázsát ajánljuk, mely eukaliptusz, pálmarózsa saro illóolajok felhasználásával készült.

Gyermek masszázs Panarom illóolajjal 15’ (12 éves korig) 5 500 Ft

Gyermek masszázs Panarom illóolajjal 30’ (12 éves korig) 9 500 Ft

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

5 év alatt ingyen

Viszlát anyagondok, hello élmények

4.8 / 5

www.google.com

“Az egész család nagyon szeret idejönni. Ez az a hely ahova mikor elmegyünk tényleg mindenki kikapcsolódhat! A kedvességük megfizethetetlen. Az ételek változatosak és nagyon finomak. Csak ajánlani tudom.:) ”

Jutca

TripAdvisor, 2020. február 02.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel