Betöltés...
Panarom koncentrációt fokozó gyermekmasszázs

Panarom koncentrációt fokozó gyermekmasszázs

Minimum 2 éj esetén
Érvényes: 2023.01.02-2023.12.31.

A gyermekek is megérdemlik a lazítást, hiszen meg kell felelniük az iskolában, különböző foglalkozásokon, sportban, tanulmányi versenyeken és még otthon is. A masszázs során a Panarom aromaterápiás, kifejezetten gyermekeknek kifejlesztett növényi illóolaját használjuk, melyek erősítően hatnak az immunrendszerre és bátorítóan a lélekre. A masszázs során a hát, a lábak és a kar izmai kerülnek átmasszírozásra.

Mikor ajánljuk?

  • Ha egy kis szellemi frissességre van szüksége gyermekének, akkor a legjobb a Panarom koncentrációt fokozó gyermekmasszázs: Az illóolaj Brazíliai eukaliptuszt és Madagaszkári kámforfa illóolajat tartalmaz.
    Tipp: Használd ezeket az olajokat párologtatóba a tanulás ideje alatt!

Gyermek masszázs Panarom illóolajjal 15’ (12 éves korig) 5 500 Ft

Gyermek masszázs Panarom illóolajjal 30’ (12 éves korig) 9 500 Ft

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

4.8 / 5

www.google.com

“Ismét szuper napokat töltöttünk itt, a gyerekek szokás szerint haza sem akarnak menni. Nagyon szeretjük a délutáni keresős játékokat, de kihagyhatatlan a napi kézműves foglalkozás is. Végigcsináltuk a QR-kód keresős játékot is, amit a gyerekekkel együtt szintén mi is nagyon élveztünk. Köszönjük a rengeteg élményt, amit minden alkalommal Bobóországtól kapunk!”

Fésüsné Futó Ildikó

Facebook, 2020. február 14.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel