Betöltés...
Panarom lazító, nyugtató gyermekmasszázs

Panarom lazító, nyugtató gyermekmasszázs

Minimum 2 éj esetén
Érvényes: 2023.01.02-2023.12.31.

A gyermekek is megérdemlik a lazítást, hiszen meg kell felelniük az iskolában, különböző foglalkozásokon, sportban, tanulmányi versenyeken és még otthon is. A masszázs során a Panarom aromaterápiás, kifejezetten gyermekeknek kifejlesztett növényi illóolaját használjuk, melyek erősítően hatnak az immunrendszerre és bátorítóan a lélekre. A masszázs során a hát, a lábak és a kar izmai kerülnek átmasszírozásra. 

Mikor ajánljuk?

  • Ha úgy érzi gyermekének hatalmas mozgásigénye van, folyamatosan új ingereket keres és keveset alszik, akkor Panarom lazító, nyugtató gyermekmasszázsát ajánljuk, mely mandarin, orvosi levendula és kubebabors illóolajok felhasználásával készült.

Gyermek masszázs Panarom illóolajjal 15’ (12 éves korig) 5 500 Ft

Gyermek masszázs Panarom illóolajjal 30’ (12 éves korig) 9 500 Ft

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

5 év alatt ingyen

Viszlát anyagondok, hello élmények

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Két apartmanházat béreltünk, melyek kiválóan felszereltek, szépek, mindent igényt kielégítőek voltak, kialakításuk gyermekbarát, az ágyak nagyon kényelmesek. A házak kellemes környezetben találhatók.”

szervezo2019

TripAdvisor, 2020. július 09.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel