Betöltés...
ProFamiliis díjat kapott a Kolping Hotel német társ-igazgatója, Werner Moritz

ProFamiliis díjat kapott a Kolping Hotel német társ-igazgatója, Werner Moritz

2017. 05. 25.
ProFamiliis díj elismerésben részesült a Kolping Hotel német társ-igazgatója Werner Moritz. A díj ünnepélyes átadására 2017. május 25-én, a Családok Budapesti Világtalálkozója első napján, a Budapesti Demográfiai Fórum 2 keretében került sor.


A rangos kitüntetést az Emberi Erőforrás Minisztériuma és a családokért felelős államtitkár ítélte oda a szakembernek, akinek munkája középpontjában sok éve a családok támogatása és számos szociális projekt megvalósítása áll. Évente összesen 10 ProFamiliis kitüntetés adományozható, ezért nagy büszkeség, hogy az egyikkel a Kolping Hotel vezető munkatársát ismerték el.

Ki is Werner Moritz, honnan vezetett az útja a Kolping Hotelbe, és mi minden történt az elmúlt 20 évben?

Werner Moritz nyolc évig az augsburgi Kolping Bildungswerk ügyvezető asszisztense volt, majd 2008-tól ügyvezetőként támogatta a Magyar Kolping Szövetség és az augsburgi Kolping Szervezet intézményeit és partnerkapcsolatait. A két szervezet közvetlen szerepet játszott az alsópáhoki Kolping Hotel létrehozásában. Werner Moritz a szálloda gondolatának felmerülésétől dolgozott a közös célokért, nagy szerepet vállalva a kezdeti szervező munkákban és a finanszírozás kialakításában. Neki köszönhető, hogy Németországból érkező képzési- és konferencia rendezvények sorozata valósulhatott meg a magyarországi Kolping Hotelben.

A Kolping Hotel indulása mellett aktív része volt a magyarországi Kolping Iskola hálózat létrehozásában.  A német szakember az elmúlt három évtizedben sokat tett a bajor-magyar együttműködés sikeréért és a családbarát Kolping Hotel nemzetközi hírnevéért.

A szálloda munkatársai ezúton is gratulálnak a kitüntetéshez, és kívánják, hogy Werner Moritz stabil háttéremberként továbbra is támogassa a szállodában zajló szakmai munkát, a családoknak készülő fejlesztéseket!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Karácsony - Csodavárás

Meghitt ünnep a második otthon melegében

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Nagyon átgondolt. Miközben a gyereked játszik, Te is lazíthatsz. Még a kávézó is úgy van elhelyezve, hogy ráláss.”

Juhász Péter

Google, 2020. február 19.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább