Betöltés...
Saját nyaraló egy négycsillagos hotelben?

Saját nyaraló egy négycsillagos hotelben?

2018. 02. 28.

Apartmanházaink közül az első 8 a tavalyi év végén teljes felújításon esett át, így idén már modern környezet biztosítja a maximális kényelmet a pihenéshez.

Apartmanházai eddig is kedveltek voltak a baráti társaságok és nagycsaládok körében, hiszen a négycsillagos szállodánk valamennyi szolgáltatását szinte egy saját nyaralóból élvezhetik a vendégek. A tavalyi év végén a házak teljes felújításon estek át, így idén már valamennyiben modern környezet biztosítja a maximális kényelmet a pihenéshez.

Az átalakítás során elsősorban a vendégek visszajelzéseit vettük figyelembe, így fontos volt, hogy a teljes megújítás mellett megmaradjanak azok a sajátosságok, amiket az itt nyaralók kifejezetten szerettek. A nádtető helyére cserép került, a hagyományos burkolatokat új, izgalmas megoldásokra cseréltük le, és a nyári hőség elviselhetőbbé tételére a házak klimatizálását is megoldottuk.

A felújítás különlegessége, hogy a régi bútorok közül néhányat ügyes mesteremberek kezeire bíztuk, és így teljesen újjászületve kerülhettek vissza megújult otthonukba. Szállodánktól már megszokott módon az átalakítás során végig elsődleges szempont volt a kisgyerekes családok kényelme, így a kétemeletes, három hálószobás házak egyik szobáját izgalmas gyerekszobává alakítottuk. Természetesen itt is elérhető szállodánk családi lakosztályaiban már megszokott valamennyi bababarát kiegészítő, köztük a sport babakocsi és az etetőszék is.

A további 4 épület átadása a tavaszi szünetre várható. 2018 áprilisától valamennyi épület megújulva várja a vendégeket.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Helló Nyár!

Napi 20-30 családi- és gyerekprogram

4.7 / 5

www.google.com

“A programok szervezésében, egyeztetésében segítőkészen, rugalmasan álltak a kollégák a rendelkezésünkre. ”

Kálmán Péter, vezérigazgató

Óbuda-Újlak ZRt., 2017. október 30.

  • Lehet egy okostelefonnal több?

    Korlátlan internetezés és ingyenes telefonálás minden szobából és családi lakosztályból – akár külföldre is!

    Tovább
  • Családi élményekből „kiválóan megfelelt”

    A TripAdvisor®, a világ legnagyobb utazási oldala Kiválósági Tanúsítvánnyal ismerte el szállodánkat.

    Tovább