Betöltés...
Lejárnak a SZÉP Kártya keretek. Költse élményre!

Lejárnak a SZÉP Kártya keretek. Költse élményre!

2022. 10. 18.

Ha 2023. május 31-ig nem költi el a kártyán levő összeget, 15%-a elveszhet.

A kormány 381/2022. (X. 6.) Korm. rendelete módosította a Széchenyi Pihenő Kártya felhasználásának szabályait. Míg a korábbi szabályozás szerint a feltöltést követő év május 31-éig a kártyabirtokosok minden további költség nélkül felhasználhatták az egyenlegüket, október elején egy fontos változás lépett életbe.

A 2022. október 15-ig feltöltött egyenlegeket már csak 2023. május 31-ig használhatják fel teljes egészében. A határidő után a kártyán maradt fel nem használt keretre automatikusan 15% egyszeri díjat számítanak fel.

Ne hagyja ezt az összeget elveszni, költse inkább élményekre! Rengeteg ötletünk van, legyen az hétvégi feltöltődés, ünnepi kikapcsolódás vagy aktív családi szórakozás. Hatalmas játékbirodalmunk és a fürdő medencéi közös élményekre hívnak, és az év minden napjára szervezzük a gyerekfoglalkozásokat. Az időjárásfüggetlen programok mellett a park sok-sok szabadtéri játékhelyszíne is izgalmas kalandokat tartogat: pedálos gokartok, ugra-bugra placc, játszóterek... Foglaljon közvetlenül honlapunkon, és OTP, MKB és K&H SZÉP kártyájával is azonnal, online fizethet!

Kihagyhatatlan extra: a szomszédos Bobo Fun Park adrenalin arénája.  A Balaton legmenőbb fedett élményparkjában 3 emeletnyi magasságban 30 attrakció várja a család minden tagját: interaktív mászófalakbeltéri kötélpályalézerlabirintus, „igazi” barlangtrambulin mezők, és sok más izgalmas aktivitás.  SZÉP Kártyája terhére akár már előre, online is vásárolhat jegyet!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Egyik szülő féláron pihen

Együtt a család!

5.9 / 6

www.holidaycheck.de

“Gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt fantasztikus, varázslatos hely! Feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz, pihenéshez minden adott! Változatos programkavalkád, nagyon kedves, segítőkész személyzet! ”

Gréta S

TripAdvisor, 2023. augusztus 14.

  • Baldauf Csaba ismét a Turizmus 50 fontos szereplője között

    Szállodánk igazgatója 9. alkalommal kapott helyet az előkelő listán az idén 10. jubileumát ünneplő kiadványban.

    Tovább
Familotel