Betöltés...
Lejárnak a SZÉP Kártya keretek. Költse élményre!

Lejárnak a SZÉP Kártya keretek. Költse élményre!

2022. 10. 18.

Ha 2023. május 31-ig nem költi el a kártyán levő összeget, 15%-a elveszhet.

A kormány 381/2022. (X. 6.) Korm. rendelete módosította a Széchenyi Pihenő Kártya felhasználásának szabályait. Míg a korábbi szabályozás szerint a feltöltést követő év május 31-éig a kártyabirtokosok minden további költség nélkül felhasználhatták az egyenlegüket, október elején egy fontos változás lépett életbe.

A 2022. október 15-ig feltöltött egyenlegeket már csak 2023. május 31-ig használhatják fel teljes egészében. A határidő után a kártyán maradt fel nem használt keretre automatikusan 15% egyszeri díjat számítanak fel.

Ne hagyja ezt az összeget elveszni, költse inkább élményekre! Rengeteg ötletünk van, legyen az hétvégi feltöltődés, ünnepi kikapcsolódás vagy aktív családi szórakozás. Hatalmas játékbirodalmunk és a fürdő medencéi közös élményekre hívnak, és az év minden napjára szervezzük a gyerekfoglalkozásokat. Az időjárásfüggetlen programok mellett a park sok-sok szabadtéri játékhelyszíne is izgalmas kalandokat tartogat: pedálos gokartok, ugra-bugra placc, játszóterek... Foglaljon közvetlenül honlapunkon, és OTP, MKB és K&H SZÉP kártyájával is azonnal, online fizethet!

Kihagyhatatlan extra: a szomszédos Bobo Fun Park adrenalin arénája.  A Balaton legmenőbb fedett élményparkjában 3 emeletnyi magasságban 30 attrakció várja a család minden tagját: interaktív mászófalakbeltéri kötélpályalézerlabirintus, „igazi” barlangtrambulin mezők, és sok más izgalmas aktivitás.  SZÉP Kártyája terhére akár már előre, online is vásárolhat jegyet!

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Stoller® Babaúszó Tábor

Vízalatti babakaland

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Nagyon kényelmes, gyermekbarát hely, kedves személyzettel, gyönyörűen tisztán tartott, rendezett környezettel. Igazi kikapcsolódást, felejthetetlen élményeket nyújt mind kicsiknek, mind nagyoknak. Köszönjük!”

Dorina H

TripAdvisor, 2022. szeptember 28.

  • TripAdvisor Travelers’ Choice Award 2024

    2024-ben ismét a szállodák TOP 10%-ba tartozik a Kolping Hotel, és ezáltal újabb 1 évig büszkén viselhetjük a Tripadvisor Travelers' Choice Award 2024 díjat. 

    Tovább
Familotel