Betöltés...
Tavaszköszöntő hét és hétvége

Tavaszköszöntő hét és hétvége

2023. 03. 12 - 2023. 03. 19.
az egész családnak

Március 15. napja idén éppen szerdára esik. Mit írjunk fel „receptre”, hogy egy szerdából tavaszköszöntő pihenés legyen? Egy hét legyen vagy egy (hosszú) hétvége? Annyi biztos, hogy elég volt a télből! Lássuk csak a mesés tavaszköszöntő praktikákat Bobó módra:

  • A hét témagazdája, Kecskés Karina színésznő, drámapedagógus, mesemondó közös, játékos kalandra hívja a gyerekeket hétfőtől csütörtökig. Esténként családi mesemondás, felnőtteknek is szóló történetekkel.
  • A hétköznapok extrán mesések lesznek: mese-túra, mese totó, mese felnőtteknek, diamese, meseolvasás, mesés szaunafelöntések… Részletekért olvassa el a vendégtájékoztatót… a napi programtervet.
  • Péntektől indul a tavaszköszöntő hétvége programsorozata, ahol lesz mesés varázslat Kleofild tündérasszonnyal! Sőt hallgatva a nálunk bölcsebbek tapasztalatára, az óvó nénikkel összefogva kiszebábot égetünk, hogy elűzzük a telet, és együtt köszöntsük a tavaszt.
  • És még sok-sok lehetőséget találunk arra, hogy meséljünk. Régi mesét, újat, hagyományosat, vagy kitaláltat…Aki nem hiszi, járjon utána!

Ráadásul, 2023.03.12-15. között, 3 éjszakára 10% kedvezménnyel, 2023.03.15-19. között, 4 éjszakára 15% kedvezménnyel foglalhat.

A programon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Extra kihívások a szomszédban! Interaktív mászófalakkal, beltéri kötélpályával és trambulin mezőkkel vár a Bobo Fun Park Adrenalin Arénája! Bátorságpróba és aktív szórakozás akár délelőtt és délután többször is. A szállóvendégként vásárolt belépő az adott napon mindkét 4 órás játékidőre érvényes!

Kapcsolódó akciók

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Szülőknek is jár a romantika!

Apa, anya, szerelem

4.8 / 5

www.facebook.com

“A legjobb hely a világon. Még szinte ki sem gondolom mire van szükségünk, máris kapok ajánlatot a megoldásra. Most vagyunk itt 9. alkalommal, de hamarosan jövünk vissza. :)”

Győri Anikó

Facebook, 2020. március 08.

  • Baldauf Csaba 8. alkalommal a TOP50-ben.

    Szállodánk igazgatója 2022-ben is helyet kapott a turizmus-vendéglátás ágazat 50 legmeghatározóbb szereplője között.

    Tovább