Betöltés...
Téli vakáció

Téli vakáció

2023. 12. 25 - 2023. 12. 29.
az egész családnak

Családi élmények kimaxolva - indul a szünidei programsorozat!

 • Házhoz jön a színház. Segítsük együtt a mesehősöket! Paraván előtt vagy épp a bőrükbe bújva. A fordulatos történetekben a Meseerdő Bábszínház és a Batyu Színház művészei mutatják az utat.
 • Zene az kell. Minden korosztálynak. A gyerekműsorokon együtt táncolunk, az esti koktélokat pedig Szakonyi Milán és Veiger Csaba gitár- és énekjátékát hallgatva kortyolgatjuk.
 • Nevetésre felkészülni! A jókedvfelelős, Mutyi bohóc a legmókásabb tréfáit hozza el nekünk.
 • Még 2 nap az évből, de mi már bulizunk! Igazi előszilveszteri hangulat a Wolf zenekarral.
 • Versenyben a pörgő pedálok. Gokartjaink hidegben is egy pöccre indulnak. Tekerés közben pedig garantáltan nem fázik a pilóta.
 • A szabadtéri program után mégis jól esne egy kis meleg? Találkozzunk az ünnepi szaunafelöntésen!
 • Szünidei extrák Bobó rajongóknak: egy Mimis csillámtetkó a karra, majd egy kényeztető wellness kezelés. A végén pedig egy nem mindennapi meglepetés...
 • És persze kézműveskedéskeresős játékokmeseBobó-ölelgetés, móka-kacagás - minden, amitől igazán felejthetelen lesz a családi kikapcsolódás.

A programokon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Extra kihívások a szomszédban! A téli szünet ideje alatt minden nap interaktív mászófalakkal, beltéri kötélpályával és trambulin mezőkkel vár a Bobo Fun Park Adrenalin Arénája! Bátorságpróba és aktív szórakozás akár délelőtt és délután többször is. A szállóvendégként vásárolt belépő az adott napon mindkét 4 órás játékidőre érvényes! (December 25-én a park zárva tart.)

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Mikulásünnep

Manó műhelytitkok és Télapócsalogatás

5.5 / 6

www.holidaycheck.de

“Az animátorok/óvó nénik csodásak, a lányaim imádják őket...(Egy nyomos érv a visszatérésre! A gyerekek délelőtt az oviban - a legjobb kezekben - a felnőtteknek pedig van 3 órájuk magukra!) A masszőrök fantasztikusak!”

attilaw2015

TripAdvisor, 2020. október 20.

 • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

  A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

  Tovább
Familotel