Betöltés...
Téli vakáció

Téli vakáció

2022. 12. 26 - 2022. 12. 30.
az egész családnak

Családi élmények kimaxolva - indul a szünidei programsorozat!

 • Mesország bajban van! Csak a gyerekek segíthetnek. Mint a legkisebb fiú és a furfangos királylány, igazi mesehősként teljesítjük a próbatételeket. Egy izgalmas mesekalandba vágunk bele együtt, amiben (Pszt, titok!) egy igazi tündér is a segítségünkre lesz!
 • Zene az kell. Minden korosztálynak. A Picuri Muri zenés gyerekműsorán együtt énekelünk és táncolunk.
 • Nevetésre felkészülni! A jókedvfelelős, Mutyi bohóc a legmókásabb tréfáit hozza el nekünk.
 • Még 2 nap az évből, de mi már bulizunk! Igazi előszilveszteri hangulat a Wolf zenekarral.
 • Versenyben a pörgő pedálok. Gokartjaink hidegben is egy pöccre indulnak. Tekerés közben pedig garantáltan nem fázik a pilóta.
 • A szabadtéri program után mégis jól esne egy kis meleg? Találkozzunk az ünnepi szaunafelöntésen!
 • Szünidei extrák Bobó rajongóknak: egy Mimis csillámtetkó a karra, majd egy kényeztető wellness kezelés. A végén pedig egy nem mindennapi meglepetés...
 • És persze kézműveskedéskeresős játékokmeseBobó-ölelgetés, móka-kacagás - minden, amitől igazán felejthetelen lesz a családi kikapcsolódás.

A programokon való részvétel szállodánk vendégeinek ingyenes.

Extra kihívások a szomszédban! A téli szünet ideje alatt minden nap interaktív mászófalakkal, beltéri kötélpályával és trambulin mezőkkel vár a Bobo Fun Park Adrenalin Arénája! Bátorságpróba és aktív szórakozás akár délelőtt és délután többször is. A szállóvendégként vásárolt belépő az adott napon mindkét 4 órás játékidőre érvényes!

Kapcsolódó akciók

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Advent 4. hétvégéje

Ez már majdnem karácsony!

4.8 / 5

www.google.com

“Elképesztő programok, a gyermek 1 percig nem unatkozik. A személyzet olyan kedves, már a nézésükből is a nyugalom árad. Szerintem már semmi újat nem lehet mondani gyerek terén nekik, mindent megoldanak. Kb. azonnal. Már ki is néztem a következő időpontot. Hamarosan újra megyünk. Már én alig várom, nemhogy a gyerekek. :)”

Narima Mariann

Facebook, 2020. augusztus 05.

 • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

  2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
  Tovább