Betöltés...
Teremtő képzelet és ügyes kezek

Teremtő képzelet és ügyes kezek

2016. 07. 19.
A Kolping Hotel jubileumi előadássorozatának vendégei voltak Ignácz Erika belsőépítész és Timkó Bíbor grafikus.

A tervező szakmához közel álló két hölgy erős szálakkal fűződik Bobó birodalmához. Erika tervezte az épület-együttesek tereit, Bíbor pedig a megújult félpanziós étterem dekorációit. A két alkotó, kézműves programmal érkezett a gyerekekhez.

Erika konstrukciós feladatokkal és elemekből épített a gyerekekkel olyan tereket, objektumokat, amit el lehet képzelni egyáltalán. A megvalósítást bízzuk az építészre. :) A dolgok oroszlánrészét a gyerekek kitalálták, elképzelték. A többi már gyerekjáték, gondolhatnánk. A számos extrém és meglepő ötletből lesz min gondolkodnia a statikusoknak és építészeknek. De ki tudja, lehet, hogy egyszer hasonló formában megszületik egy parkrészlet a gyerekek legjobb ötleteiből.

A második asztalcsoportnál Bíbor egész másfajta játékra hívta az arra fogékony és kíváncsi gyerekeket. Ő ugyanis nem kisebb kihívásra vállalkozott, mint hogy papírból készít ételeket, és ezt mindenkinek megtanítja. A táskából először előkerült egy szelet dinnye, majd egy torta, végül pedig egy tál spagetti. Na de ahogy közelebb mentünk hozzá, akkor vettük csak észre, hogy a megszólalásig élethű finomságok bizony színes papírból vannak összeragasztva gondos kezek által.

A kicsik és nagyok a látottakon felbátorodva elkezdték Bíbor irányításával elkészíteni saját ételkreációikat. Az asztalokon sorakozott a sok színes papírlap, ragasztó és tűzőkapocs. Nem telt sok időbe és megjelentek az első alkotások. Némelyik olyan jól sikerült, hogy még a séfünk is megirigyelheti.

Ignácz Erikának és Timkó Bíbornak köszönjük az „építő” foglalkozást és a gyerekeknek pedig a sok ötletet, amit kaptunk egy elképzelt kalandpark megépítéséhez.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Egyik szülő féláron pihen

Együtt a család!

5.9 / 6

www.holidaycheck.de

“A felnőtt wellnessben szinte az egész hétvége alatt kettesben voltunk a feleségemmel, nagyon kellemeset tudtunk pihenni. :) Ja és a páros masszázs is isteni volt... :)”

mmaarrccii

TripAdvisor, 2020. szeptember 22.

  • Baldauf Csaba ismét a Turizmus 50 fontos szereplője között

    Szállodánk igazgatója 9. alkalommal kapott helyet az előkelő listán az idén 10. jubileumát ünneplő kiadványban.

    Tovább
Familotel