Betöltés...
Testi-lelki feltöltődés a szállodán túl. Új, online előadás-sorozat indul!

Testi-lelki feltöltődés a szállodán túl. Új, online előadás-sorozat indul!

2024. 03. 06.
A Mindwell Pszichológiai Központtal közösen indított együttműködés egy újabb lépés a nálunk pihenő családok lelki egészségéért.

A Kolping Hotel a család második otthonaként közös élményekkel tölt fel, miközben megteremti az értékes énidő és a szülők kapcsolatépítésének lehetőségét is. Témaheteink és programjaink egész évben a családi kapcsolódást szolgálják, és mindig adnak valami útravalót az otthon együtt töltött idő tartalmas megéléséhez is.

2024 tavaszán egy újabb fontos mérföldkőhöz érkeztünk, ezt a törekvésünket térben és időben is kitágítjuk. A Mindwell Pszichológiai Központtal közösen egy online előadás-sorozatot indítunk azzal a céllal, hogy ez az útravaló a 10 hektáros parkon és a családi pihenésen túl is minél tovább kitartson.

"Ha a szülők lelkileg stabilak és kiegyensúlyozottak, az egyben a harmonikus család alapja." Ez a Mindwell Pszichológiai Központ hitvallása. Szakmai támogatásukkal olyan témákat veszünk sorra, amik minden családot érintenek, és mégis sok kérdés és bizonytalanság övezi őket. Így kulcsot kapunk a kisgyermekek indulatainak megértésére és kezelésére, stresszkezelési technikákat sajátítunk el, amit szülőként is nap mint nap hasznosíthatunk, és körbejárjuk a családi utazással kapcsolatos lelki folyamatokat is.

Az online előadások a Kolping Hotel vendégeinek ingyenesek lesznek. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amihez a linket minden előadás előtt a Kolping Hotel VIP Facebook csoportban tesszük közzé. Az előadások pontos időpontjait a Kolping Hotel Facebook oldalán is lehet követni, már csak ezért is érdemes közösségi felületeinket rendszeresen figyelni!

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

(Mese)filmbe illő nyár

Indulhat a mozi!

4.8 / 5

www.google.com

“Másodszor jöttünk és imádtuk a pihenés minden percét, kislányom már most kiszámolta mennyit kell aludni, míg újra jöhet...:) Az ételek fantasztikusak, bármit kóstoltunk mind ízlett, minőségi és nagyszerűen elkészítve! Biztosan jövünk még!”

Limp-Mészáros Eszter

Facebook, 2020. január 17.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel