Betöltés...
Ismét a legjobbak között! Vendégszemmel.

Ismét a legjobbak között! Vendégszemmel.

2021. 05. 12.
Több mint 550 vendégünk véleménye alapján 2021-ben is Tripadvisor Travellers’ Choice díjat nyertünk.

Pihenés előtt mindenki szívesen olvassa mások véleményét a kiválasztott szállásról, és mint azt tudjuk, az utazók döntéseit nagyban befolyásolják az interneten elérhető tartalmak. A Tripadvisor a világ legnagyobb turisztikai értékelő oldala, ahol a lehető leghitelesebb „szakértők” tapasztalataiból merítkezhetünk: valódi utazók, akik már jártak az adott helyen.

A Travelers' Choice-díjasokat évente választják ki a világ minden tájáról érkező utazók visszajelzései alapján. A legjobb szállodák elbírálása során az értékelések minőségét, mennyiségét és frissességét veszik számításba.
Büszkeség, hogy vendégeink véleménye alapján a portálon szereplő valamennyi szálláshely közül a TOP10%-ba tartozunk, és ezzel elnyertük a Travelers’ Choice Award 2021 díjat. Köszönjük!

Ön járt már nálunk? Írjon véleményt rólunk Ön is vagy böngésszen a többiek véleményei között!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Őszi szünet

Iskolapadból az Adrenalin Arénába

4.8 / 5

www.google.com

“Itt igazán kikapcsolódhat felnőtt és gyerek egyaránt!! Nagyon szuper napokat töltöttünk Bobóországban. Sosem unatkoztunk, igyekeztünk kihasználni a programokat, de ez lehetetlen hiszen annyira sokszínű a választék!! :) 3 éves kislányunk minden egyes nap elmondta mennyire fantasztikusan érzi magát, ez azt hiszem magáért beszél!! Köszönjük az itt dolgozók kedvességét, segítőkészségét és nem utolsó sorban azt, hogy mindig mosolyogtak!!!”

Diana Arany

Facebook, 2019. október 12.

  • Mindenkinek van egy…. igazolványa!

    Aki szeptember 1-től szállodába szeretne menni, annak mindenképpen legyen.
    Tovább