Betöltés...
Ismét a legjobbak között! Vendégszemmel.

Ismét a legjobbak között! Vendégszemmel.

2021. 05. 12.
Több mint 550 vendégünk véleménye alapján 2021-ben is Tripadvisor Travellers’ Choice díjat nyertünk.

Pihenés előtt mindenki szívesen olvassa mások véleményét a kiválasztott szállásról, és mint azt tudjuk, az utazók döntéseit nagyban befolyásolják az interneten elérhető tartalmak. A Tripadvisor a világ legnagyobb turisztikai értékelő oldala, ahol a lehető leghitelesebb „szakértők” tapasztalataiból merítkezhetünk: valódi utazók, akik már jártak az adott helyen.

A Travelers' Choice-díjasokat évente választják ki a világ minden tájáról érkező utazók visszajelzései alapján. A legjobb szállodák elbírálása során az értékelések minőségét, mennyiségét és frissességét veszik számításba.
Büszkeség, hogy vendégeink véleménye alapján a portálon szereplő valamennyi szálláshely közül a TOP10%-ba tartozunk, és ezzel elnyertük a Travelers’ Choice Award 2021 díjat. Köszönjük!

Ön járt már nálunk? Írjon véleményt rólunk Ön is vagy böngésszen a többiek véleményei között!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Húsvéton innen és túl

15% kedvezménnyel!

4.8 / 5

www.google.com

“Minden zegzugában valamilyen játék lehetőség, amelyet napokig tartott felfedezni, ezért minden napra jutott valami újdonság a rengeteg programlehetőség mellett. Nem hagytuk el a szálloda területét 5 nap alatt, mert így sem értünk a végére a lehetőségeknek egy 5 éves gyerekkel.”

Anonymus

szallas.hu, 2022. július 06.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel