Betöltés...
2020 vendégeink szemével: jeles!

2020 vendégeink szemével: jeles!

2021. 01. 19.
Booking.com 2020-as vendégértékelései alapján idén is elnyertük a Traveller Review Awards díjat.

Amíg a diákok a napokban a félévi bizonyítványokért aggódnak, mi már a kezünkben tartjuk az év végit. 91%! Kiváló minősítés egyenesen vendégeinktől. Egy olyan évben, amikor sok bizonytalanság övezte az utazást, amikor a tisztaság és a biztonság minden elé került a választásnál, és külső szabályozások közé szorítva kellett, hogy megfeleljünk a családi csodavárásnak.

Közben újdonságokat avattunk, bemutattunk egy teljesen felújított fogadóépületet, óriáscsúszdákat indítottunk a domboldalon, szobákat álmodtunk újra… És izgatottan vártuk az első visszajelzéseket. Talán ezeknek a fejlesztéseinknek is köszönhető, hogy a 2019-es pontszámunkon még tovább tudtunk javítani.
Köszönjük! Ahogy minden hozzánk eljuttatott vendégértékelésből, ezekből is tovább építkezünk. Amíg nem találkozhatunk, addig is tervezzenek velünk, írjanak beszámolót korábbi élményeikről vagy olvassák el, másoknak mi tetszett. Találkozzunk újra, amint lehet!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Tavaszi szünet és húsvét

Újra együtt. Ünnepeljünk!

5.6 / 6

www.holidaycheck.de

“A szoba... fantasztikus! A gyerekeknek külön szoba van, szépséges emeletes ággyal, rejtett világítással, bunkival, tágas szekrényekkel. A fürdő gyönyörű, a szülői szoba is fullos. Nálunk egy tágas kertkapcsolatos terasz is volt, este nem kellett 9 kor lefeküdni, mert a gyerek alszik.”

szabotimi55

TripAdvisor, 2019. október 24.

  • Mindenki egy dátumra vár

    Mi most húsvétra készülünk!
    Tovább