Betöltés...
2020 vendégeink szemével: jeles!

2020 vendégeink szemével: jeles!

2021. 01. 19.
Booking.com 2020-as vendégértékelései alapján idén is elnyertük a Traveller Review Awards díjat.

Amíg a diákok a napokban a félévi bizonyítványokért aggódnak, mi már a kezünkben tartjuk az év végit. 91%! Kiváló minősítés egyenesen vendégeinktől. Egy olyan évben, amikor sok bizonytalanság övezte az utazást, amikor a tisztaság és a biztonság minden elé került a választásnál, és külső szabályozások közé szorítva kellett, hogy megfeleljünk a családi csodavárásnak.

Közben újdonságokat avattunk, bemutattunk egy teljesen felújított fogadóépületet, óriáscsúszdákat indítottunk a domboldalon, szobákat álmodtunk újra… És izgatottan vártuk az első visszajelzéseket. Talán ezeknek a fejlesztéseinknek is köszönhető, hogy a 2019-es pontszámunkon még tovább tudtunk javítani.
Köszönjük! Ahogy minden hozzánk eljuttatott vendégértékelésből, ezekből is tovább építkezünk. Amíg nem találkozhatunk, addig is tervezzenek velünk, írjanak beszámolót korábbi élményeikről vagy olvassák el, másoknak mi tetszett. Találkozzunk újra, amint lehet!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Apa, csak még egyet! 4=3

Utolsó utáni csúszás, még egy kis játék

4.8 / 5

www.google.com

“Két kislányunkkal mentünk (4 éves, 5 hónapos). Picit izgultam, mit csinálok a picivel 5 napig otthontól távol, de semmi különöset nem tapasztaltam. Felszabadultan és nyugodtan töltöttem 4 napot, nem volt olyan érzésem, hogy kinéznek onnan amiért gyerekkel vagyunk. Nem csak a szálloda, de a személyzet is bababarát, és ez az amitől az egész hely elfoglalt egy helyet a szívemben! Minden szükséges felszerelés van (babakocsi, babakád, fellépő, bili, wc szűkítő, külön bababüfé, babakonyha, ha mi szeretnénk főzni a piciknek). A gyerekmedence tökéletes, sok vizezős játékkal. Ovi a nagyobbaknak, tüneményes óvó nénikkel. Bobó és Mimi látogatásai még a felnőtteket is elvarázsolja.”

Szabó-Valkó Zita

Facebook, 2019. október 05.

  • Körbejártuk!

    Az alsópáhoki Kolping Hotel üzemeltetőinek új projektje, a Bobo Fun Park a hotel közvetlen szomszédságában épült.
    Tovább