Betöltés...
A Kolping Hotel még mindig a legjobbak között! Vendégeink szemével.

A Kolping Hotel még mindig a legjobbak között! Vendégeink szemével.

2023. 06. 12.

A Booking.com 2022-es vendégértékelései alapján idén ismét elnyertük a Traveller Review Awards díjat, a Tripadvisor pedig Travelers’ Choice Award díjjal jutalmazta kiemelkedő értékeléseinkért szállodánkat.

Barátaink, ismerőseink élményei mindig is fontos szerepet játszottak az utazási döntésekben. A közösségi média térnyerésével azonban egyre szívesebben adunk hangot véleményüknek, és osztjuk meg tapasztalatainkat „mindenkivel”. És szívesen böngészünk más nyilvános véleményei között utazásunk lefoglalása előtt. A nagy utazási oldalak megbízható források ehhez, hiszen sok információhoz juthatunk egy helyen. A booking.com oldalára például csak azok írhatnak, akik valóban vendégei voltak a szállodának, épp ezért sajt kérdőívünk mellett mi is folyamatosan és izgatottan követjük az itt megjelenő visszajelzéseket is.

Hatalmas büszkeség, hogy vendégeink véleménye alapján a Tripadvisor portálján szereplő valamennyi szálláshely közül a TOP10%-ba tartozunk, és ezzel elnyertük a Travelers’ Choice Award 2023 díjat. Közben pedig a tavalyi évben a Bookingon foglaló vendégeink szerint is a legbarátságosabb és a legvendégszeretőbb hotelek közé tartozunk.

Ön járt már nálunk? Mindkét portálon kíváncsian várjuk az élménybeszámolóját!
Tripadvisor
Booking.com

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Én és a gyerek(ek)

Nem számít, miért utazik egyedül a gyerek(ek)kel

4.8 / 5

www.google.com

“Harmadik alkalommal látogattunk el ide, még mindig imádjuk. Előtte kipróbáltunk 2 baba-barát helyet, de Bobóország mindent visz, már nem kell keressünk jobbat.”

Kűrti Gréti

Facebook, 2021. szeptember 23.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel