Betöltés...
A Kolping Hotel még mindig a legjobbak között! Vendégeink szemével.

A Kolping Hotel még mindig a legjobbak között! Vendégeink szemével.

2023. 06. 12.

A Booking.com 2022-es vendégértékelései alapján idén ismét elnyertük a Traveller Review Awards díjat, a Tripadvisor pedig Travelers’ Choice Award díjjal jutalmazta kiemelkedő értékeléseinkért szállodánkat.

Barátaink, ismerőseink élményei mindig is fontos szerepet játszottak az utazási döntésekben. A közösségi média térnyerésével azonban egyre szívesebben adunk hangot véleményüknek, és osztjuk meg tapasztalatainkat „mindenkivel”. És szívesen böngészünk más nyilvános véleményei között utazásunk lefoglalása előtt. A nagy utazási oldalak megbízható források ehhez, hiszen sok információhoz juthatunk egy helyen. A booking.com oldalára például csak azok írhatnak, akik valóban vendégei voltak a szállodának, épp ezért sajt kérdőívünk mellett mi is folyamatosan és izgatottan követjük az itt megjelenő visszajelzéseket is.

Hatalmas büszkeség, hogy vendégeink véleménye alapján a Tripadvisor portálján szereplő valamennyi szálláshely közül a TOP10%-ba tartozunk, és ezzel elnyertük a Travelers’ Choice Award 2023 díjat. Közben pedig a tavalyi évben a Bookingon foglaló vendégeink szerint is a legbarátságosabb és a legvendégszeretőbb hotelek közé tartozunk.

Ön járt már nálunk? Mindkét portálon kíváncsian várjuk az élménybeszámolóját!
Tripadvisor
Booking.com

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Karácsony - Együtt a család

Meghitt ünnep a második otthon melegében

4.8 / 5

www.facebook.com

“Kiderült, hogy már a 18. alkalommal voltunk itt. Ez mindent elárul...Igaz a gyerekek lassan felnőttek, de még mindig visszavágynak.”

Tar Tímea

TripAdvisor, 2021. május 29.

  • Az év családbarát szállodája. 2022-ben újra!

    A 25 éves Utazó magazin idén ismét meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgálatóit díjazó közönségszavazását.

    Tovább
Familotel