Betöltés...
A TripAdvisor szerint (is) mi vagyunk az elsők!

A TripAdvisor szerint (is) mi vagyunk az elsők!

2016. 06. 14.

A TripAdvisor rangsorában mi kaptuk a Magyarország Legnépszerűbb Családbarát Hotelje kategóriában az ELSŐ helyet!


A TripAdvisor a világ legnagyobb utazási oldala, melynek segítségével könnyedén lehet megszervezni az álomnyaralást. A hotelek részletes bemutatása mellett a többi utazó véleményének elolvasása után akár azonnal foglalni is lehet. Az oldal üzemeltetői 14 évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy minden évben megkeresik azokat a hoteleket, melyeket a vendégek a legjobbnak értékeltek. Ezzel is segíteni szeretnék, hogy az utazás tervezésekor teljes és valós képet kapjon a leendő vendég. Így külön öröm, hogy több mint 200 vendégünk egybehangzóan azt a véleményt erősítette meg, hogy a Kolping Hotelbe érdemes elutazni!

Mi kaptuk a Magyarország Legnépszerűbb Családbarát Hotelje kategóriában az ELSŐ helyet!

Büszkeség, ezen a listán az élen végezni!

Ön járt már nálunk? Elégedett volt szolgáltatásainkkal? Volt olyan, ami kifejezetten tetszett? A világ legnagyobb turisztikai értékelő oldalán, a Tripadvisoron néhány kattintással más utazókkal is megoszthatja élményeit. TripAdvisoron olvasható utazói értékeléseinek és véleményeinek megtekintéséhez látogasson el a következő weboldalra: Tripadvisor - Kolping Hotel

Minden kedves vendégünknek ezúton is köszönjük, akik már értékelték Kolping Hotelt.

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Mit játsszunk?

Társas. Játék. Élmény. Egész hétvégén.

5.9 / 6

www.holidaycheck.de

“Az gyermekfelügyelet nem azt jelenti, hogy diákmunkások kamaszok játszanak a gyerekekkel és ha akarod nézheted, hanem szakképzett óvónők, jó minőségű fejlesztő és rengetegféle társasjátékkal, kézügyességed fejlesztő foglalkozásokkal teszik élvezetessé a gyermek számára az ottlétet. És vigyáznak a gyerekekre! Akár az egy éves gyermeket is ott lehet hagyni és egy kicsit kettesben lenni, élvezni azt amit máshol nem lehet a gyerkőcöktől, bármennyire is imádjuk őket. ”

szabotimi55

TripAdvisor, 2019. október 24.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel