Betöltés...
A TripAdvisor szerint (is) mi vagyunk az elsők!

A TripAdvisor szerint (is) mi vagyunk az elsők!

2016. 06. 14.

A TripAdvisor rangsorában mi kaptuk a Magyarország Legnépszerűbb Családbarát Hotelje kategóriában az ELSŐ helyet!


A TripAdvisor a világ legnagyobb utazási oldala, melynek segítségével könnyedén lehet megszervezni az álomnyaralást. A hotelek részletes bemutatása mellett a többi utazó véleményének elolvasása után akár azonnal foglalni is lehet. Az oldal üzemeltetői 14 évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy minden évben megkeresik azokat a hoteleket, melyeket a vendégek a legjobbnak értékeltek. Ezzel is segíteni szeretnék, hogy az utazás tervezésekor teljes és valós képet kapjon a leendő vendég. Így külön öröm, hogy több mint 200 vendégünk egybehangzóan azt a véleményt erősítette meg, hogy a Kolping Hotelbe érdemes elutazni!

Mi kaptuk a Magyarország Legnépszerűbb Családbarát Hotelje kategóriában az ELSŐ helyet!

Büszkeség, ezen a listán az élen végezni!

Ön járt már nálunk? Elégedett volt szolgáltatásainkkal? Volt olyan, ami kifejezetten tetszett? A világ legnagyobb turisztikai értékelő oldalán, a Tripadvisoron néhány kattintással más utazókkal is megoszthatja élményeit. TripAdvisoron olvasható utazói értékeléseinek és véleményeinek megtekintéséhez látogasson el a következő weboldalra: Tripadvisor - Kolping Hotel

Minden kedves vendégünknek ezúton is köszönjük, akik már értékelték Kolping Hotelt.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Tavaszi szünet és húsvét

Ünnepi hagyományok és iskolásszórakoztatás

4.8 / 5

www.facebook.com

“Kislányom szülinapját ünnepeltük tortával, tűzijátékkal és Bobóval. Tízes szám került a tortára, szóval már nem pici a lányka. Mégis úgy várjuk Bobót és Mimit, mint valóban létező Jóságokat. Tudatunkban mindhárman (kisfiammal együtt) tisztán látjuk a valóságot, de lelkünkben Bobóék élnek. Így szoktuk meg sok-sok alkalommal mióta idejárunk.”

szilveszterf2017

TripAdvisor, 2020. április 12.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel