Betöltés...
A Kolping Hotel ismét a világ legjobbjai között

A Kolping Hotel ismét a világ legjobbjai között

2020. 08. 10.

A világ legnagyobb turisztikai értékelő oldalán Tripadvisor Travellers’ Choice díjat nyertünk.

A Tripadvisor immár egy évtizede tünteti ki ezzel a díjjal azokat a vállalkozásokat, amelyek az utazóktól folyamatosan pozitív osztályozást kapnak. Ezzel szeretnék nyilvánosan is elismerni, hogy aktív módon figyelembe veszik a visszajelzéseket, és ezáltal segítik az utazók választását is.

A Tripadvisor a Travellers’ Choice-díj megítélésénél egy 12 hónapos időszak során az utazási portálon közzétett értékelések minőségét, mennyiségét és frissességét veszi számításba. Az idei évben megújított díjazási rendszerükben ezzel a tanúsítvánnyal ismerik el azokat a szálláshelyeket, látnivalókat és éttermeket, amelyek folyamatosan kiváló értékeléseket kapnak az utazóktól. Ez egyben azt is jelenti, hogy a vendégek véleménye alapján a Kolping Hotel a Tripadvisoron szereplő valamennyi szálláshely közül a felső 10%-ba tartozik.

Ön járt már nálunk? Elégedett volt szolgáltatásainkkal? Volt olyan, ami kifejezetten tetszett? Ossza meg néhány kattintással más utazókkal is élményeit: Tripadvisor - Kolping Hotel

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Apa, csak még egyet! 4=3

Utolsó utáni csúszás, még egy kis játék

5.6 / 6

www.holidaycheck.de

“Az első családi nyaralásunk helyszíne. És nem utoljára! 11 hónapos kisfiúnk imádta, és mi is. Itt minden a gyerekről szól. Fantasztikus hely, köszönjük az élményt!”

Anita Dobosné Krajczár

Facebook, 2019. június 28.

  • Mindenki egy dátumra vár

    Mi most húsvétra készülünk!
    Tovább