Betöltés...
A Kolping Hotel ismét a világ legjobbjai között

A Kolping Hotel ismét a világ legjobbjai között

2020. 08. 10.

A világ legnagyobb turisztikai értékelő oldalán Tripadvisor Travellers’ Choice díjat nyertünk.

A Tripadvisor immár egy évtizede tünteti ki ezzel a díjjal azokat a vállalkozásokat, amelyek az utazóktól folyamatosan pozitív osztályozást kapnak. Ezzel szeretnék nyilvánosan is elismerni, hogy aktív módon figyelembe veszik a visszajelzéseket, és ezáltal segítik az utazók választását is.

A Tripadvisor a Travellers’ Choice-díj megítélésénél egy 12 hónapos időszak során az utazási portálon közzétett értékelések minőségét, mennyiségét és frissességét veszi számításba. Az idei évben megújított díjazási rendszerükben ezzel a tanúsítvánnyal ismerik el azokat a szálláshelyeket, látnivalókat és éttermeket, amelyek folyamatosan kiváló értékeléseket kapnak az utazóktól. Ez egyben azt is jelenti, hogy a vendégek véleménye alapján a Kolping Hotel a Tripadvisoron szereplő valamennyi szálláshely közül a felső 10%-ba tartozik.

Ön járt már nálunk? Elégedett volt szolgáltatásainkkal? Volt olyan, ami kifejezetten tetszett? Ossza meg néhány kattintással más utazókkal is élményeit: Tripadvisor - Kolping Hotel

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Őszi szünet

Kikapcsolódva, bandázósan, remekül szórakozva

4.8 / 5

www.facebook.com

“Kaland és izgalom egy tényleg gyermekes családokra kalibrált helyen. Kedves, vendégszerető, profi csapat, a hely a legapróbb részletekig kidolgozott minden szegletében.”

Anonymous

Google, 2019. március 28.

  • A Kolping Hotel ismét a világ legjobbjai között

    A világ legnagyobb turisztikai értékelő oldalán Tripadvisor Travellers’ Choice díjat nyertünk.

    Tovább