Betöltés...
#TSMA - Kolping Hotel, derült égből a legjobb négybe!

#TSMA - Kolping Hotel, derült égből a legjobb négybe!

2017. 05. 05.
A TSMA rövidítés a 2017-ben indult Tourism Social Media Awards megmérettetést jelöli, amit a Turizmus.com és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és a Front Page Communications hívott életre.


Egy szakmai zsűri véleményezte és rangsorolta kategóriánként a legjobb szállodai Facebook, Instagram és közösségi média megoldásokat. A versenyben elsősorban nevezés alapján, pályázat útján lehetett indulni. 
Idén, szállodánk önálló pályázat benyújtása nélkül került be a TOP5-be. A szakmai szemek szűrőin „fennakadt” a Kolping Hotel – Bobóország nevű, 16500 követővel rendelkező Facebook oldal. Így a Kolping ezen az önjáró módon is bekerült a legjobbak közé.

Az így elért 4. hely a következő évre lendületet adhat akár az önálló pályázat benyújtására is. A Kolping Hotel a teljes közösségnek köszöni az eddigi aktivitását és a nyitottságát.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Egy Szilveszter mind fölött

Bobófalva Szövetsége

4.8 / 5

www.google.com

“Tavaszi szünet előtti hétköznapokon voltunk 11 és 12 éves gyerekkel, mégis egész nap voltak programok gyereknek, felnőttnek. Kisebbeknek igazi Kánaán. ”

Orsi Bernáth

Facebook, 2019. április 19.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább