Betöltés...
Új arculattal a 20 éves jubileum felé

Új arculattal a 20 éves jubileum felé

2015. 04. 29.
Szállodánk igazi különlegessége, hogy folyamatosan bővül, fejlődik, szépül. Az épületek sorra új ruhát öltöttek az elmúlt években, nemrég elkészült a szépség- és egészségközpontunk is. Most elérkezett az idő, hogy a sok újdonságot új köntösben mutassuk be Önöknek.


A már ismert hullám-logo kiegészítéseket kapott, és egy fa motívum foglalja egységbe mindazt, ami a Kolping Hotel 3 fő pillérét nyújtja: a családbarát szállodai hátteret, a hozzá szorosan kapcsolódó játékbirodalmat Bobóországot, és a nemrég csatlakozó új „hajtást” a Hanami Beauty & Spa-t.

Az új színek és formák – vadonatúj fotókkal - már láthatóak a szálloda megújult prospektusában. Az átalakuló folyamatban fontos mérföldkő, hogy elindult a szálloda új honlapja. Büszkék vagyunk rá, hogy a mobilbarát honlap bármilyen eszközről megtekintve azonnal utazásra csábít.

Bár az új arculat színes és vidám, a játékos külső mögött komoly szakmai háttér található. A családbarát cégfilozófiát elsőként felvállaló szállodánk jövőre már a 20 éves jubileumát ünnepli. A háttérben már nagy a készülődés…Kövesse híreinket, hogy Ön is részese lehessen ünnepünknek!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Csak én és a gyerek(ek)

Nem számít, miért utazik egyedül a gyerek(ek)kel

4.8 / 5

www.google.com

“Idén már másodszorra voltunk és az egész család élvezte. Nagyon sok program van, amit nemcsak a gyerekek élveznek, hanem a szülők is. Bobó és Mimi házassági évfordulójának a bulija egyszerűen felejthetetlenül jó volt. Az ott dolgozók nagyon kedvesek mindenkihez. Ez negatív tapasztalatunk se volt.”

Gálik Gabriella

Facebook, 2019. október 08.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel