Betöltés...
Új generáció a vendéglátásban

Új generáció a vendéglátásban

2025. 03. 20.
A Kolping Hotel és a Szekszárdi Kolping Katolikus Szakképző Iskola együttműködésében szakács- és cukrászsegéd tanulók bővítették a héten az állandó konyhai csapatot, hogy valódi szállodai környezetben bővíthessék tudásukat és fejlesszék gyakorlati készségeiket.

A diákok aktívan közreműködtek a vacsorabüfé előkészítésében, hidegtálak és saláták készítésében, valamint a desszertkínálat összeállításában. A program során nem csupán az iskolában szerzett elméleti ismereteiket mélyíthették el, hanem közvetlen tapasztalatokat is szerezhettek egy szállodai konyha és cukrászat mindennapi működéséről.

A szakmai fejlődés mellett lehetőségük nyílt arra is, hogy élvezzék a szálloda szolgáltatásait, kikapcsolódjanak és feltöltődjenek. A program zárásaként egy közös élményprogram tette teljessé az együtt töltött időt a Bobo Fun Parkban.

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Utazzunk még! Megéri.

Akció egészen az év végi ünnepekig

4.8 / 5

www.google.com

“Negyedik alkalommal voltunk a hotelben. Fantasztikus hely minden tekintetben! Rendkívül gazdag programkínálat, kimagasló szakmai tudással rendelkező animátorok. A gasztronómia egyszerűen mesés. Tejfehérje érzékeny kislányom részére rendkívül gazdag, és sokrétű étkezést tudtak biztosítani. A személyzet maximálisan kedves, és segítőkész.”

Toth Isti

Google, 2024. augusztus 01.

  • Az egészség fontos számunkra!

    Szemvizsgálat, EKG, vérvétel, bőrdiagnosztika és további, 50-nél is több szűrővizsgálat várta kollégáinkat szeptember 2-3-án.
    Tovább
Familotel