A diákok aktívan közreműködtek a vacsorabüfé előkészítésében, hidegtálak és saláták készítésében, valamint a desszertkínálat összeállításában. A program során nem csupán az iskolában szerzett elméleti ismereteiket mélyíthették el, hanem közvetlen tapasztalatokat is szerezhettek egy szállodai konyha és cukrászat mindennapi működéséről.
A szakmai fejlődés mellett lehetőségük nyílt arra is, hogy élvezzék a szálloda szolgáltatásait, kikapcsolódjanak és feltöltődjenek. A program zárásaként egy közös élményprogram tette teljessé az együtt töltött időt a Bobo Fun Parkban.
AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK
4.8 / 5
www.google.com
“Negyedik alkalommal voltunk a hotelben. Fantasztikus hely minden tekintetben! Rendkívül gazdag programkínálat, kimagasló szakmai tudással rendelkező animátorok. A gasztronómia egyszerűen mesés. Tejfehérje érzékeny kislányom részére rendkívül gazdag, és sokrétű étkezést tudtak biztosítani. A személyzet maximálisan kedves, és segítőkész.”
Toth Isti
Google, 2024. augusztus 01.