A diákok aktívan közreműködtek a vacsorabüfé előkészítésében, hidegtálak és saláták készítésében, valamint a desszertkínálat összeállításában. A program során nem csupán az iskolában szerzett elméleti ismereteiket mélyíthették el, hanem közvetlen tapasztalatokat is szerezhettek egy szállodai konyha és cukrászat mindennapi működéséről.
A szakmai fejlődés mellett lehetőségük nyílt arra is, hogy élvezzék a szálloda szolgáltatásait, kikapcsolódjanak és feltöltődjenek. A program zárásaként egy közös élményprogram tette teljessé az együtt töltött időt a Bobo Fun Parkban.
AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK
4.8 / 5
www.google.com
“Visszatérő vendégként elsősorban a szolgáltatások magas színvonalát emelem ki. A szállás és az ellátás kiváló. A gyerekes családok minden nap számos program közül választhatnak, a játszótereken, beltéri játszóhelyeken egész nap jól érezhetik magukat kicsik és nagyok.”
Fövényesi György
Google, 2025. április 20.
Április 4-én és 5-én este az éttermünkben a 13 séf összefogásából egy különleges gasztro élmény kerekedett. Immár 19. alkalommal.