Betöltés...
Új hajó a láthatáron!

Új hajó a láthatáron!

2023. 03. 02.
Plusz egy játszótér lett, maradhat?

A Kolping Hotel parkjában eddig sem unatkoztak a gyerekek, több játszóteret is kipróbálhattak a friss levegőn. A legkisebbek játszótere 2021 tavaszára újult meg. A park közepén található kalandjátszótér sok éve a nagyobbak kedvence. Most ezt a játszóteret egy képzeletbeli óriás „megemelte, és elvitte” a park egy távolabbi pontjára. A játékok – felújítva - tovább szórakoztatják ott majd a gyerekeket hamarosan, a helyüket pedig újak veszik át áprilistól.

Az új játszótérre óriási kalózhajó érkezik. A fedélzet minden pontja izgalmas játéklehetőséget rejt. A gyerekek fantáziája biztos beleszövi majd a játékba a gumiszőnyegre rajzolt állatokat is. A bátrabbak a 7 méter magas toronyból csúszhatnak le, vagy a kalóztorony csúcsába is felmászhatnak. A leggyorsabb út a több mint 20 m hosszú csúszkapályán vezet majd a következő játékhoz. Több csúszda, hinták és sok-sok mászási lehetőség teszi igazán aktívvá itt a játékot. A szülők kényelmes nyugágyakon nézhetik szélesvásznon ezt az izgalmas kalózos filmet, amiben a gyerekeik a főszereplők. Talán az sem baj, ha néha kicsit elkalandoznak, és behunyt szemmel élvezik a napsütést.

Akik a régi játszóteret is szerették, nekik nem kell lemondani róla, hiszen az új helyszín 1 perc sétával elérhető. Ráadásul az ismerős játékok kiegészültek egy újdonsággal. Messziről egy óriási csíkos párnának tűnik…. Közelebbről is. De ez egy olyan párna, amin ugrálni lehet. Egyszerre sokan. Sőt attól még mókásabban mozog ez a különleges trambulin. Legurultál? Sebaj, gyere újra!

Az átköltöztetett játszóteret terveink szerint március végén, az új játszóteret pedig húsvétkor vehetik birtokba a gyerekek. Most már tényleg lépten-nyomon játszani lehet.
Találkozzunk a parkban az óriás toronynál!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Nyári vakáció - Együtt a legjobb!

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Már 5. alkalommal töltöttük itt a pihenésünket, és mindig találtunk valami újdonságot, felfedezni valót. Változatos kreatív foglalkozások, sportolási és játék lehetőségek közül válogathatnak a gyerekek. Mi még biztos újra visszatérünk Bobó mesés világába.”

Zsanett84

TripAdvisor, 2020. június 08.

  • Dupla játszótéravató

    Húsvétkor átadtuk az új játszótereket!
    Tovább
Familotel