Betöltés...
Új hajó a láthatáron!

Új hajó a láthatáron!

2023. 03. 02.
Plusz egy játszótér lett, maradhat?

A Kolping Hotel parkjában eddig sem unatkoztak a gyerekek, több játszóteret is kipróbálhattak a friss levegőn. A legkisebbek játszótere 2021 tavaszára újult meg. A park közepén található kalandjátszótér sok éve a nagyobbak kedvence. Most ezt a játszóteret egy képzeletbeli óriás „megemelte, és elvitte” a park egy távolabbi pontjára. A játékok – felújítva - tovább szórakoztatják ott majd a gyerekeket hamarosan, a helyüket pedig újak veszik át áprilistól.

Az új játszótérre óriási kalózhajó érkezik. A fedélzet minden pontja izgalmas játéklehetőséget rejt. A gyerekek fantáziája biztos beleszövi majd a játékba a gumiszőnyegre rajzolt állatokat is. A bátrabbak a 7 méter magas toronyból csúszhatnak le, vagy a kalóztorony csúcsába is felmászhatnak. A leggyorsabb út a több mint 20 m hosszú csúszkapályán vezet majd a következő játékhoz. Több csúszda, hinták és sok-sok mászási lehetőség teszi igazán aktívvá itt a játékot. A szülők kényelmes nyugágyakon nézhetik szélesvásznon ezt az izgalmas kalózos filmet, amiben a gyerekeik a főszereplők. Talán az sem baj, ha néha kicsit elkalandoznak, és behunyt szemmel élvezik a napsütést.

Akik a régi játszóteret is szerették, nekik nem kell lemondani róla, hiszen az új helyszín 1 perc sétával elérhető. Ráadásul az ismerős játékok kiegészültek egy újdonsággal. Messziről egy óriási csíkos párnának tűnik…. Közelebbről is. De ez egy olyan párna, amin ugrálni lehet. Egyszerre sokan. Sőt attól még mókásabban mozog ez a különleges trambulin. Legurultál? Sebaj, gyere újra!

Az átköltöztetett játszóteret terveink szerint március végén, az új játszóteret pedig húsvétkor vehetik birtokba a gyerekek. Most már tényleg lépten-nyomon játszani lehet.
Találkozzunk a parkban az óriás toronynál!

AKCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

A legidősebb gyerek ingyen pihen

4 éjtől ajándék Bobo Fun Park belépővel

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“A kisfiam hazainduláskor azt kérte, hogy inkább költözzünk a szállodába, annyira jó volt minden. Ennél jobban én sem tudnám összefoglalni, hogy mennyire jól éreztük magunkat, szuper a szálloda minden elemében.”

Jamboris82

TripAdvisor, 2020. június 09.

  • A mindennapok hősei

    A gyerekekhez sok energia kell. Akkor is, ha ketten vagyunk a szülőszerepre, és akkor is, ha mindenki egészséges. 
    Tovább
Familotel