Betöltés...
A vakációnak a vége, nekünk egy új kezdet…

A vakációnak a vége, nekünk egy új kezdet…

2019. 08. 29.

Míg a szünidő végével mindenki a nyarat búcsúztatja, mi egy percre sem állunk meg. Egy izgalmas fejlesztési szakasz közepén veszünk újabb lendületet.

Míg vendégeink programgazdag hétvégéinken és tematikus heteinken gyűjtik az élményeket, megújult recepciónkban az utolsó részletek is a helyükre kerülnek. 2 épületünkben a szobák is megfiatalodnak, és további izgalmas meglepetésekkel is készülünk…

Már megérkezni is élmény

Unalmas szállodai bejelentőlap töltögetés? Itt már az első perctől indul a pihenés! Modern környezet, akadálymentes megérkezés, és játékos bejelentkezés a gyerekeknek is. A várakozás ideje Bobóval játszva telik, és közben a kicsik még az első Bobó Bankót is rögtön megszerezhetik. A pihenés alatt kell leszaladni valamiért a recepcióra? A park közepéből induló lifttel hamarosan babakocsival vagy kerekesszékkel is kényelmesen megközelíthető lesz az épület, a nagyobb gyerekek pedig akár óriáscsúszdán is érkezhetnek.

Még több víz - akár egészen meglepő helyeken is

Vizes kalandokból sohase elég. Ezért jövő nyárra szabadtéri medencéink is újjászületnek. Még több pihenőterület, egy teljesen új vizes játszótér, és egy rég várt hűsítő is készül a felnőtt szaunarészlegen. De nem csak az uszoda környékén frissülhetünk fel a nagy nyári hőség idején. Hamarosan csuromvizes játékok a fogadóépület előtt is!

Otthoni kényelem megújuló környezetben

2 épületünkben valamennyi szobánkat és lakosztályunkat felfrissítjük. Új színek és hangulatok költöznek a falak közé, de a parkba kilépve is változik a látvány. A hatalmas zöld terület, a friss levegő és a szemet gyönyörködtető virágok maradnak, de modern bútorokon, megújult világítás mellett élvezhetjük a látványukat. És persze, hogy a játszófelület is bővül egy kicsit…

Szeretjük a zöldet!

Nemcsak a házak körüli gyönyörű lombos fák formájában, hanem a környezettudatos gondolkodásban is. Újabb épületeink tetejére kerülnek napkollektorok, az épületfelújítással együtt energetikai korszerűsítés is zajlott, és hűtő-fűtő berendezéseinket is megújítottuk.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.

 • Kedvezményezett neve: KOLPING Családi Hotel és Vagyonkezelő Kft.
 • A támogatott projekt címe: Szálláshelyfejlesztés a Kolping Hotel**** Spa & Family Resortban
 • A pályázat azonosító száma: TFC-1-1-2-2018-2018-00011
 • A szerződött támogatás összege: 304,174 millió Ft
 • A támogatás mértéke: 36,236049%

A projekt megvalósításának céljai:

 • Színvonalas, a legmodernebb trendeknek megfelelő rekreációs, wellness szolgáltatások biztosítása, innovatív és komplex szolgáltatási paletta kialakítása, ezáltal az átlagos tartózkodási idő, a szezonalitás csökkentése, valamint az egy főre jutó költés növelése.
 • Az elavult műszaki rendszerek fejlesztése az energiahatékonyság szem előtt tartásával.(napkollektorok felszerelése)
 • Az akadálymentesítés megoldásával a szolgáltatások könnyebb hozzáférhetővé tétele a fogyatékosok, illetve a nehézséggel közlekedők számára. (lift építése)
 • A szálloda piaci pozíciójának javítása, a térségi kooperáció javítása, együttműködések szélesítése.
 • A vendégéjszakák számának növelése, ezáltal magas szintű kapacitáskihasználtság biztosítása.
 • Térségünk foglalkoztatási helyzetének javítása munkahelyteremtés révén.

A projekt befejezési dátuma: 2020.12.31.

Kisfaludy Turisztikai Fejleztési Program

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Mozdulj! Nyári vakáció

A 4 fal helyett jöjjön a 10 hektár szabadsága!

4.8 / 5

www.google.com

“A reggeli és a vacsorai svédasztal látványa és ízvilága is pazar volt. Minden típusú étel megtalálható. A gyerekpüréktől kezdve a marinált kacsacombig.”

NKK093

TripAdvisor, 2019. február 05.

 • Összeszokott csapattal nyit újra a Kolping Hotel

  125 munkahelyet sikerült megőrizni a sikeres munkahelyvédelmi bértámogatási programmal a családbarát Kolping Hotelben!

  Tovább