Betöltés...
Újabb elismerés a HolidayCheck.com-tól

Újabb elismerés a HolidayCheck.com-tól

2015. 10. 07.
A Kolping Hotel Spa & Family Resort újra a legjobb szállodák között a HolidayCheck.com-on.


Tudják, hogy nekünk mindig vendégeink elégedettsége és véleménye a legfontosabb. A nyaralásról hazatérve biztosan Önök is szeretik megosztani tapasztalataikat másokkal: akár a családdal, akár a barátokkal, akár egy szállásértékelő oldalon az arra látogatókkal. Mivel szállodánkba nem csak magyar, hanem külföldi vendégek is érkeznek, nagy hangsúlyt fektetünk a külföldi értékelő oldalakra, hiszen minden észrevétel nagyon értékes, ami fejlődésünket segíti (akár kiemelkedően jó, akár rossz a tapasztalat).

A HolidayCheck.com - ami az egyik legnagyobb német értékelő portál - minden évben összeállít egy listát a tavalyi év vendégértékelései alapján a legkedveltebb hotelekről. Szállodánk idén is felkerült erre a listára, és büszkén vehette át az elismeréssel járó oklevelet.

Hálásak vagyunk, hogy ilyen nagyszerű értékeléseket adtak rólunk. Köszönjük!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Tavaszi szünet és húsvét

Ünnepi hagyományok és iskolásszórakoztatás

4.8 / 5

www.google.com

“A kert őszi pompája, színei, a növények leírhatatlan. Nagyobb gyerekkel is kitűnő pihenési lehetőség, kisebbeknek gyerekparadicsom: minden szegletben megbújik valami játéklehetőség.”

BernathOrsi

TripAdvisor, 2020. november 12.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel