CÉKLA-ÁFONYA TURMIX, FRISS MENTÁVAL
Ezt a turmixot Bálint kifejezetten ajánlja az őszi hónapokban, mert amellett, hogy rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, ráadásul nagyon tápláló is. Tökéletes ital a reggeli mellé, amitől biztosan jól és energikusan fogjuk érezni magunkat napközben.
Hozzávalók:
Elkészítése:
A hozzávalókat zöldségcentrifugában aprítjuk, és egy kancsóba öntjük a kapott zöldség és gyümölcs keverék friss levét. Apróra vágott bazsalikommal szórjuk meg, amit jó laposan elkeverünk. Pár perc pihentetés után poharakba töltjük és néhány csepp szőlőmagolajjal csepegtetjük meg, frissen fogyasztjuk.
KÖLES DESSZERT, FRISS GYÜMÖLCSÖKKEL ÉS CSIKOS LEKVÁRRAL
A következő desszertet Bálint azért készítette el, hogy bemutassa, lehet olyan gluténmentes desszertet is készíteni, ami nem tartalmaz lisztet és közvetlenül hozzáadott cukrot sem. Egyszerű, gyors és nagyon tápláló desszert. A friss bazsalikom illata és a gyümölcsök friss íze nagy sikert aratott Bobóország hétvégi lakói körében.
Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy tálban elkeverjük az olajjal a frissen apróra vágott bazsalikomot, majd hozzáadjuk a gyümölcsöket is. Óvatosan belekeverjük a kölest is és pár percig pihentetjük. Kelyhekbe, poharakba kanalazzuk az illatozó, gyümölcsös kölest és ezt koronázzuk meg a CSIKOS Bazsalikomos málna, zöldtea című költeményével.
+ EGÉSZSÉGES TÍZÓRAI ÉS UZSONNA RECEPTEK ÉS TIPPEK:
http://donumterrae.hu/1472-2/
LEGJOBB ÁR GARANCIA
4.7 / 5
www.facebook.com
“A szálloda hozzáállása és kommunikációja kitűnő volt, a karatén helyzet miatti hirtelen jogszabály változást a lehető legrugalmasabban kezelték, így ha rövidebb időre is, de ki tudtuk élvezni a hotel szolgáltatásait.”
fulopgaborgaga
TripAdvisor, 2020. november 12.