Betöltés...
Vendégek értékelései alapján nyert díjat a Kolping Hotel

Vendégek értékelései alapján nyert díjat a Kolping Hotel

2017. 01. 23.
A Kolping Hotel a Booking.com Guest Review Award Díjban részesült.


A Guest Review Award rangsor évente jelenik meg, és csak az értékelhet, aki járt is az adott hotelben. Így különösen fontos nekünk a 10-es skálán elért 8,8-as pontszám.

2016 év végére a Kolping Hotel valamennyi vendégháza kívül-belül megújult, szép ruhájában fogadja a vendégeket. A független és direkt visszajelzések alapján vendégeinknek tetszett, amit láttak, tapasztaltak a modern és kellemes belső- és közösségi terekben, a szálloda apartmanokban, szobákban és közösségi terekben.  

A hotelhez tartozó Kolping Bio Apartman szálláshely önálló profillal lett kategória-nyertes a Booking.com utazók értékelése alapján.  A terasszal és kerttel rendelkező, kétszintes hangulatos nyaralók, hagyományos vidéki stílusukkal nyerték el a vendégek tetszését. A Bio Apartman Booking-com értékelése 2016-ban 8,7-es pont volt.

Ön járt már nálunk?

Elégedett volt szolgáltatásainkkal? Volt olyan, ami kifejezetten tetszett? A booking.com oldalán néhány kattintással más utazókkal is megoszthatja élményeit. Korábbi vendégeink értékeléseinek és véleményeinek megtekintéséhez látogasson el a következő weboldalra: Booking.com -  Kolping Hotel

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Egy Szilveszter mind fölött

Bobófalva Szövetsége

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Másodszor jöttünk és imádtuk a pihenés minden percét, kislányom már most kiszámolta mennyit kell aludni, míg újra jöhet...:) Az ételek fantasztikusak, bármit kóstoltunk mind ízlett, minőségi és nagyszerűen elkészítve! Biztosan jövünk még!”

Limp-Mészáros Eszter

Facebook, 2020. január 17.

  • Baldauf Csaba újra Alsópáhokon!

    2020 júliusa óta a Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatóját gyakran szólították a feladatai Budapestre vagy épp az ország bármely pontjára.
    Tovább