Betöltés...
A Kolping igazgatója a legfontosabbak között

A Kolping igazgatója a legfontosabbak között

2020. 02. 01.

A Turizmus szakma TOP 50-es listája nem egy olyan ranglista, ahol vannak dobogósok, és sokadikak. Ez az 50 szereplő együtt reprezentálja a mai turizmus szakma sokszínűségét.

Mindannyian azért vannak itt, mert 2019-ben valamiben kiemelkedőt nyújtottak. Ez a hetedik év, hogy kiválasztották Őket. Független szakmai zsűri válogatta össze az 50 legfontosabbat. A kiválasztottak mögött komoly szakmai múlt, mértékadó munkavégzés és személyes teljesítmény áll. Büszkén adjuk hírül, hogy Baldauf Csaba, szállodánk igazgatója, 7 évből 6-szor érdemelte ki az elismerést. A Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatójaként végzett munkája önmagában is figyelemreméltó. Az 1996-os nyitás óta igazgatja a szállodát, ahol a 2019-es év újabb fejlesztéseket hozott. A recepció épülete kívül-belül megújult. A gyerek check-in egyedülálló fejlesztés, ahol az ügyesség jutalma a szálloda saját gyerek-pénze, a Bobó Bankó. Helyet kaptak interaktív megoldások is, sőt a recepció épületéhez vezető út is játékos kiegészítőket kapott. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnökeként pedig szívügyének tekinti a családbarát szálláshelyekre vonatkozó elvárások egységesítését. Az új, egységes értékelési és követelményrendszernek köszönhetően már 5 szálloda kapott családbarát minősítést. Az értékelési rendszer a jövőben a vendégeket segíti majd, hogy a sok hasonló ajánlatból könnyebb legyen kiszűrni, hogy mi a különbség két szálloda között, ahol egyaránt van játszószoba és gyerekprogramok is.

Baldauf Csabának ezúton is gratulálunk, és ahogy maga a díjazott is mindig hangsúlyozza, az eredményt csapatsikernek is elkönyveljük!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Minden gyerek féláron pihen

Fele áron dupla élmény

5.9 / 6

www.holidaycheck.de

“A szoba kulturált, szép, világos és tiszta, a fürdőszoba is, és a nem-extra baba-extráktól egészen otthonos hangulatú.”

Vasné Turbók Alexandra

Facebook, 2020. október 08.

  • Baldauf Csaba ismét a Turizmus 50 fontos szereplője között

    Szállodánk igazgatója 9. alkalommal kapott helyet az előkelő listán az idén 10. jubileumát ünneplő kiadványban.

    Tovább
Familotel