Betöltés...
A Kolping igazgatója a legfontosabbak között

A Kolping igazgatója a legfontosabbak között

2020. 02. 01.

A Turizmus szakma TOP 50-es listája nem egy olyan ranglista, ahol vannak dobogósok, és sokadikak. Ez az 50 szereplő együtt reprezentálja a mai turizmus szakma sokszínűségét.

Mindannyian azért vannak itt, mert 2019-ben valamiben kiemelkedőt nyújtottak. Ez a hetedik év, hogy kiválasztották Őket. Független szakmai zsűri válogatta össze az 50 legfontosabbat. A kiválasztottak mögött komoly szakmai múlt, mértékadó munkavégzés és személyes teljesítmény áll. Büszkén adjuk hírül, hogy Baldauf Csaba, szállodánk igazgatója, 7 évből 6-szor érdemelte ki az elismerést. A Kolping Hotel Spa & Family Resort igazgatójaként végzett munkája önmagában is figyelemreméltó. Az 1996-os nyitás óta igazgatja a szállodát, ahol a 2019-es év újabb fejlesztéseket hozott. A recepció épülete kívül-belül megújult. A gyerek check-in egyedülálló fejlesztés, ahol az ügyesség jutalma a szálloda saját gyerek-pénze, a Bobó Bankó. Helyet kaptak interaktív megoldások is, sőt a recepció épületéhez vezető út is játékos kiegészítőket kapott. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnökeként pedig szívügyének tekinti a családbarát szálláshelyekre vonatkozó elvárások egységesítését. Az új, egységes értékelési és követelményrendszernek köszönhetően már 5 szálloda kapott családbarát minősítést. Az értékelési rendszer a jövőben a vendégeket segíti majd, hogy a sok hasonló ajánlatból könnyebb legyen kiszűrni, hogy mi a különbség két szálloda között, ahol egyaránt van játszószoba és gyerekprogramok is.

Baldauf Csabának ezúton is gratulálunk, és ahogy maga a díjazott is mindig hangsúlyozza, az eredményt csapatsikernek is elkönyveljük!

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Előfoglalás Nyár 2023

Tündérkertből az Adrenalin Arénába

4.5 / 5

www.tripadvisor.com

“Két apartmanházat béreltünk, melyek kiválóan felszereltek, szépek, mindent igényt kielégítőek voltak, kialakításuk gyermekbarát, az ágyak nagyon kényelmesek. A házak kellemes környezetben találhatók.”

szervezo2019

TripAdvisor, 2020. július 09.

  • A Kolping az ÉV SZÁLLODÁJA – még mindig!

    Ahogy a filmeknek az Oscar, a hotelszakmának is van A díja. Az ÉV SZÁLLODÁJA. A díjat idén is a Kolping Hotel kapta. Három egymást követő alkalommal ez még egy szállodával sem történt meg.
    Tovább
Familotel