Betöltés...
Bobó szintet lép - Élménypark fejlesztés a Kolping Hotelben

Bobó szintet lép - Élménypark fejlesztés a Kolping Hotelben

2020. 05. 19.

A Kolping Hotel csak a kicsiknek való? Kinőttük? Pedig jönnénk…! Hát most figyeljenek a nagyok! 

2021-ben egy jelentős beruházással is szeretnénk meglepni vendégeinket, melynek részleteiről a sajtó résztvevői és meghívott vendégek előtt adtunk tájékoztatást.

A Bobo Fun Park a tervek szerint 2021 nyarán nyitja meg kapuit. Az ünnepélyes alapkőletétel után a fejlesztés ütemesen halad. A szállodai fejlesztésekben rutinos csapatunknak külön öröm, hogy ez az építkezés nem a szálloda közepén, hanem az óriási park egyik legtávolabbi pontján zajlik. Ezt a helyszínt jól ismerik, akik a gokart pálya rendszeres látogatói, a szobáktól és más programhelyszínektől tisztes távolságban vágtuk a „fejszénket” újabb építkezésbe.

Célunk egy egyedülálló fedett élménypark létrehozása. A fő célcsoport az 5-15 éves korosztály, de a totyogók számára is lesz játéklehetőség bővel. Az épületben helyet kap egy 200 fős rendezvényterem is. Az élménypark elsősorban az aktív kikapcsolódást támogatja, ahol a vendégek a bátorságukat, ügyességüket is próbára tehetik, de modern elektronikai berendezések is szerepelnek a kínálatban. Az alapkőletételt alapos kutatómunka előzte meg. A siker érdekében nemzetközi tervező csapat állt össze. A csaknem 5100 m2 területű új létesítményben legalább 25 élményelem lesz megtalálható. A BOBO FUN PARK szeretettel várja a szállóvendégek mellett a külsős látogatókat is. A projekt reményeik szerint a Balaton régióban és a határokon túl is kedvelt utazási célpont lesz.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Advent 3. hétvégéje

Kimaxoljuk! És egy elmaradt köszöntést is bepótolunk...

5.6 / 6

www.holidaycheck.de

“Mindenhol egy kicsi figyelmesség, esti mese bekészítés, Üres tányér teli pocak, Bobó Bankók keresése. Ezek összességében nem nagy dolgok, de a gyermek és a szülők részére is feledhetetlenné teszik az ott tartózkodást.”

szabotimi55

TripAdvisor, 2019. október 24.

  • Búcsú 2.0

    Kormány mai döntése értelmében a szállodák 11.10-12.10. között nem fogadhatnak vendégeket.

    Tovább