Betöltés...
Bobó szintet lép - Élménypark fejlesztés a Kolping Hotelben

Bobó szintet lép - Élménypark fejlesztés a Kolping Hotelben

2020. 05. 19.

A Kolping Hotel csak a kicsiknek való? Kinőttük? Pedig jönnénk…! Hát most figyeljenek a nagyok! 

2021-ben egy jelentős beruházással is szeretnénk meglepni vendégeinket, melynek részleteiről a sajtó résztvevői és meghívott vendégek előtt adtunk tájékoztatást.

A Bobo Fun Park a tervek szerint 2021 nyarán nyitja meg kapuit. Az ünnepélyes alapkőletétel után a fejlesztés ütemesen halad. A szállodai fejlesztésekben rutinos csapatunknak külön öröm, hogy ez az építkezés nem a szálloda közepén, hanem az óriási park egyik legtávolabbi pontján zajlik. Ezt a helyszínt jól ismerik, akik a gokart pálya rendszeres látogatói, a szobáktól és más programhelyszínektől tisztes távolságban vágtuk a „fejszénket” újabb építkezésbe.

Célunk egy egyedülálló fedett élménypark létrehozása. A fő célcsoport az 5-15 éves korosztály, de a totyogók számára is lesz játéklehetőség bővel. Az épületben helyet kap egy 200 fős rendezvényterem is. Az élménypark elsősorban az aktív kikapcsolódást támogatja, ahol a vendégek a bátorságukat, ügyességüket is próbára tehetik, de modern elektronikai berendezések is szerepelnek a kínálatban. Az alapkőletételt alapos kutatómunka előzte meg. A siker érdekében nemzetközi tervező csapat állt össze. A csaknem 3000 m2 területű új létesítményben legalább 25 élményelem lesz megtalálható. A BOBO FUN PARK szeretettel várja a szállóvendégek mellett a külsős látogatókat is. A projekt reményeik szerint a Balaton régióban és a határokon túl is kedvelt utazási célpont lesz.

LEGJOBB ÁR GARANCIA

Érkezés
Távozás
Ajánlatkérés

Szüreti hétvége

Vidéki hagyományok, természetközeli élmény

4.7 / 5

www.facebook.com

“A nagybetűs családbarát szálloda! Hatalmas élményekkel gazdagodva jöttünk ma haza, bár fájó szívvel! Minden korosztály talált számára megfelelő programot, de egy hét is kevés lenne, hogy minden programon részt vegyünk! Ha tehetjük újra megyünk!”

Péter Somorjai

Google, 2019. április 22.

  • Az „Év Családbarát szállodája” ötödször is a Kolping Hotel

    Az Utazó magazin idén már 19. alkalommal díjazta az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit, és most először a hazai és határon túli szálláshelyek és éttermek mellett, a diaszpóra magyar szolgáltatók is elismerésben részesültek.
    Tovább